Kaspersky Lab Ankara'da Ofis Açtı - Haberler - indir.com

Kaspersky Lab Ankara'da Ofis Açtı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-17 16:00:21
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Teknoloji

Daha önce de Türkiye pazarına İstanbul'daki çalışmalarıyla kendini tanıtan Kaspersky Lab, büyük bir atılım gerçekleştirdi ve Ankara ofisini açtı. Türkiye'deki pazarı elde tutmak için olağanüstü bir çalışma potansiyeli ve hizmet anlayışını sürdüren Kaspersky Lab, bu pazardaki güçlenme payını bu yeni hamlesiyle birlikte daha ileri taşımayı hedefliyor. Teknik destek hizmeti konusunda en geniş çaplı çalışmalarını kesintisiz hizmet ile destekleyen sistemi Kaspersky Lab için, gerçekten çok önemli fırsatları ön plana taşıyor. Firmaların çalışma politikası gereği destek hizmetine verdiği önem, elbette ki gelişimini destekleyecek önemli nitelikler arasında yer alıyor.

Türkiye'nin başkenti Ankara'da ülkemizdeki ikinci temsilcisini açan Kaspersky Lab, satış pazarlama hizmeti ile birlikte teknik destek konularında da kapsamlı bir hizmeti ayağınıza getirmeyi hedefliyor. Ankara Next Level bünyesinde açılan ve Haziran ayı içerisinde yürürlüğe giren ofis ile ilgili, gerçekten çok önemli gelişimler dikkat çekiyor. Türkiye genel müdürü olan Sertan Selçuk, konuyla alakalı açıklamalarda bulunarak herkesi bilgi konusunda aydınlattı. Yaptığı açıklama ise şu şekilde: "Daha önceden İstanbul'daki ofisini 2008 yılında açmış olan Kaspersky Lab, kuruluşundan beri müşterilerine memnuniyet sağlayacak. Hizmet sunma yarışı içerisinde yerel olarak faaliyetlerini sürdüren firmalarla da ortaklaşa olarak çalışmayı hedefleyen Kaspersky Lab, Ankara ofisi ile birlikte yepyeni bir projeyi başlatıyor, uzman ve kalifiye bir ekibin iş ortaklarına ve aktif işbirliğine katkısı gerçekten üst düzey olacak. Yeni ofisi sorunsuz bir deneyimle birlikte tecrübe kazanması ise yine markanın adının yükselişine katkıda bulunacak"

Türkiye'de İstanbul'daki faaliyetleri ile kendini gösteren Kaspersky Lab, iş yaptığı bütün şehirlerde potansiyelini giderek artırıyor. Aslında Ankara bu konuda yatırım için gerçekten ideal bir seçenek olarak dikkat çekmekte. Pek çok kamu kurumunun merkezi konumunda bir yeri temsil eden başkent faaliyetler için de gerçekten önemli bir zemin hazırlamakta. Teknik destek konusunda rakiplerini geride bırakan Kaspersky Lab, bu yeni hizmet anlayışı ile birlikte potansiyelini de en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor.

Faaliyetlerini daha iyi noktaya taşımak için gayret gösteren Kaspersky Lab, Türkiye'deki ikinci girişimini Ankara'da faaliyete geçirdi ve gerçekten bu konuda çok önemli bir adım attı. Ön satış, satış sonrası ve gerekli bir sistemi temsil eden eğitim hizmetleri ile birlikte gelişimini sürdüren Kaspersky Lab, büyük yatırımlarla birlikte çok önemli adımlar atmaya devam ediyor. Geniş ürün portföyü yanı sıra hizmet konusunda da sınır tanımayan Kaspersky Lab, bu konuda gerçekten hem ideal hem de tercih edilen kaliteli bir marka olma özelliğini sürdürmeye devam ediyor.





PAYLAŞ