Kasım ayının bedava olan PlayStation oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

Kasım ayının bedava olan PlayStation oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-01 13:15:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Şayet siz Sony üyesi iseniz PlayStation'da çevrimiçi multiplayer oyun oynama, aylık bedava oyunlar ve daha birçok hizmetten yararlanabliyorsunuz. PlayStation Plus servisinin Kasım ayı oyunları belli oldu. PlayStation Plus üyeliği olan PS4 sahipleri, 6 Kasım tarihinden sonra Bulletstorm: Full Clip Edition ve Yakuza Kiwami oyunlarını herhangi bir ek ücret ödemesi yapmadan kütüphanenize ekleyip oyunu oynayabileceksiniz. Gelin bu oyunlar neler bilmeyenler için birlikte göz atalım. 

Bulletstorm: Full Clip Edition oyunu için merak edilenler

Grayson Hunt isimli kahraman terk eedilmiş bir gezegenin ortasında kendini bulur. Grayson Hunt için ise önünde 2 seçenek mevcuttur. Ya hayatta kalmaya çalışacak ya da düşmanlarından intikamını alacak. Elit suiks grubu olarak bilinen Dead Echo'nun bir üyesi olan Grayson Hunt, kendine yapılanların intikamını almak için terkedilmiş olan gezenden bir an önce kurtulması gerekmektedir. Tek kişilik senaryo olarak görünse de oyun isteyen kişiler multiplayer olarakta oynayabileceksiniz. 

Yakuza Kiwami oyunu için merak edilenler 

Kazuma Kiryu 10 sene önce en yakın arkadaşını suç çetelerin elinde kurtarmadığı için kendini suçlu hissetmektedir. Yakuza ailesin tarafından yaşadığı tartışma sonucu evde kovulur ve sonrasında da hapise düşer. Ancak yıllar sonra hapisten çıkar ve özgürlüğüne kavuşur ama şehir artık çok değişmişir ve tanıyamaz. Kiryu ise kendini Haruka isimli tanımadığı bir kız ile beraber Tojo Clan kasasından çalınan 10 milyon Yen sonrası oluşan kaosun ortasından kendini bulur Bundan sonra ise tekrardan hapise düşmek istemeyn kahramanız ise hem hayatta kalmak zorundadır hem de bu olayı çözmek zorundadır. 

6 Kasım tarihinden itibaren oynamaya başlayabilirsiniz

Kasım ayı oyunları olan Bulletstorm: Full Clip Edition ve Yakuza Kiwami, 6 Kasımtarihinden itibaren kütüphanenize ekleyerek oynamaya başlayabilirsiniz. Bu her iki oyunu da üyeliğiniz sürece oynayabileceksiniz. Kütüphanenize eklemeyi ihmal etmeyin. Bol eğlenceler :) 

 

 





PAYLAŞ