Kasım Ayı Popüler Uygulamaları - Haberler - indir.com

Kasım Ayı Popüler Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 16:15:53
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mobil uygulama geliştirenlerin çok yakından tanıdığı ve uygulamalarını takip etmek için kullandıkları 3. parti araçlardan olan Distimo, her ay yayınladığı ''Top Global Apps'' raporunu Kasım 2013 için yayınladı.

Popüler uygulama mağazaları App Store ve Google Play' den alınan verilerin yer aldığı Distimo mini raporunda ''Top 5 Free/Paid/Grossing Apps'' başlıklı kategori altında ay içerisinde kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen uygulamalar listelenmekte ve uygulama mağazalarının büyüme istatistikleri bu rapor içerisinde bulunmakla beraber Distimo' nun yayınladığı App Store' daki yayınlar arasında Kasım 2013 için ''Top 5 Free Apps'' raporunda Facebook ve Youtube uygulamaları listedeki liderliklerini korurken Clumsy Ninja, My Talking Tom oyunları ile şimdilerde popüler olan Bitstrips karikatür uygulaması bu listeye yeni girenler arasında yer alıyor.

Distimo' nun raporunda ''Top 5 Paid Apps'' kategorisine baktığımızda ise Plague, Backflip Madness ve Heads Up! listeye yeni giriş yaparken MineCraft - Pocket Edition ile Angry Birds Star Wars II bu liste içerisinde liderliklerini koruyan uygulamalar arasında yer almaktadır.

Android uygulama mağazasında ise ''Top 5 Free Apps'' kategorisinde yine Facebook uygulaması liderliğini korurken WhatsApp Messenger, Candy Crush Saga, Facebook Messenger ve Instagram listeye girmiş durumda. 

Son olarak ''Top 5 Paid Apps'' kategorisinde ise Android uygulama mağazasında SwiftKey Keyboard, Titanium Backup Pro Key root, MineCraft - Pocket Edition, Nova Launcher Prime, Poweramp Full Version Unlocker uygulamalarının listede yer aldığını görüyoruz.

Distimo' nun yayınladığı ''Top Global Apps'' raporunun yukarıda paylaştığımız kategoriler altındaki uygulamalarına bakacak olursak genel anlamda iOS kullanıcılarının oyunları, Android kullanıcılarının ise tam aksine uygulamaları tercih ettiklerini görüyoruz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ