Kart Oyunu Türünde Dövüş Oyunu: Rage of the Immortals (Video) - Haberler - indir.com

Kart Oyunu Türünde Dövüş Oyunu: Rage of the Immortals (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kart oyunu benzeri yapısıyla oyunculara farklı bir dövüş oyunu deneyimi sunan Rage of the Immortals, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz ücretsiz bir mobil oyundur.

Kayıp anılarını ve anıların ortaya çıkardığı gizemleri çözmek için çaba gösteren bir kahramana yardım edeceğiniz Rage of the Immortals'da size verilen görevleri yerine getirerek 5 farklı elementsel güce ulaşmaya ve bu güçlerin sahip olduğu sırları çözmeye çalışmalısınız. Görevlerinizi tamamladıkça farklı kahramanları da keşfedebileceğiniz oyunda ayrıca keşfettiğiniz kahramanları kuracağınız takıma dahil edebildiğiniz gibi oyunda ilerledikçe bu kahramanları geliştirebiliyorsunuz.

Rage of The Immortals indir

190'ın üzerinde farklı kahraman ve 20 farklı savaş alanını bulabileceğiniz Rage of the Immortals'da ayrıca haftalık olarak düzenlenen PvP turnuvalarına katılarak diğer oyunculara sahip olduğunuz yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Android cihazlar için ücretsiz olarak indirmeye sunulan ve oynanış videosu yayınlanan Rage of the Immortals'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.




Rage of the Immortals Oynanış Videosu


PAYLAŞ