Kart Oyunu Osmanlı Tokadı, Kickstarter'da Destek Bekliyor! - Haberler - indir.com

Kart Oyunu Osmanlı Tokadı, Kickstarter'da Destek Bekliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-03 17:15:27
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Türk geliştiriciler tarafından masaüstü bilgisayar kullanıcıları için geliştirilen kart oyunu Osmanlı Tokadı, Kickstarter'da destek bekliyor. Oyun için aranan toplam fonlama tutarı ise 15 bin dolar.

Özellikle kalabalık arkadaş ortamlarının vazgeçilmezi olacağını düşündüğümüz Osmanlı Tokadı, 2-8 kişi arasında oynanabilecek. Oyundan kısaca bahsedecek olursak; Oyuncular 100 karttan oluşan desteden sırayla kart çekerek oyuna başlıyor.

Farklı özelliklere sahip olan kartlar arasından oyuna adını veren Osmanlı Tokadı kartını seçen oyuncu, oyun dışı kalıyor. Kartlar azaldıkça oyun daha heyecanlı hale geliyor, zira tokat kartının çıkması daha da olası hale geliyor.

Osmanlı Tokadı

Türkiye'ye özgü bir konsept ile bizim komik hallerimizi ve garipliklerimizi yansıtacak Osmanlı Tokadı bize hiç yabancı gelmeyecek. İki oyun tutkunu tarafından geliştirilerek hayat bulmayı bekleyen oyunda dizayn, kart özellikleri ve karakter konseptleri Hakan Emre Öztürk, görsel tasarımları ve kart illüstrasyonları ise Nabi Hamdi Mortan tarafından yapılıyor.

Kickstarter platformu üzerinden 15 bin dolar fon arayan Osmanlı Tokadı, bir çok oyun severlerin yardımını bekliyor. Bunun yanında geliştiricileri tarafından oyun severlerin oylamasına sunulan karakterlerin de oyuna ekleneceği belirtildi.

Osmanlı Tokadı'nın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir, oyuna destek olmak isterseniz Osmanlı Tokadı Kickstarter sayfasını ziyaret edebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Osmanlı Tokadı Tanıtım Videosu


PAYLAŞ