Karşınızda minimalist anlayış ile geliştirilen Honor 8X - Haberler - indir.com

Karşınızda minimalist anlayış ile geliştirilen Honor 8X

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 20:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Minimalist tasarım anlayışı ile geliştirilen Honor8X, sıradışı özellikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. Honor 8X gözleri yormayan özel ekran teknoloji sayesinde sağlığına dikkat edenleri de mutlu etmeyi başarıyor. Kamerasında yüz güzelleştirme özelliği bulunan telefonda en önemli tasarım farklılıklarından biri ise ayna etkisi gösteren arka yüzü oluyor. İşte Karşınızda minimalist anlayış ile geliştirilen Honor 8X

Karşınızda minimalist anlayış ile geliştirilen Honor 8X

Şık bir tasarım ile teknolojinin bir araya gelmesi her zaman görülen bir durum değildir. Sıkıcı cep telefonu tasarım kalıplarının dışarısına çıkan Honor, yeni telefonu Honor 8X ile bu kapıları yıkıyor. Zarif duruşu ile büyük bir ekranı küçük bir gövdeye sığdıran Honor 8X sıradışı ve rakiplerinde bulunmayan özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Günümüz cep telefonlarının sadece bazılarında bulunan göz koruma özelliği Honor 8X ile bir adım öteye taşınıyor. Göz Koruma Modu sayesinde TüV Rheinland tarafından onaylanmış olan muhteşem bir koruma teknolojisine sahip oluyor. Ekran tarafından yayılan mavi ışık ışınımını azaltan ve göz yorgunluğunu önleyebilen yeni nesil Göz Koruma Modu gözleri zararlı ışınlardan korumayı başarıyor.

Honor Magic 2 Arayüzü Tamamen DeğiştiHonor Magic 2 Arayüzü Tamamen Değişti

Kullanıcılar ekranı güneş ışığında rahat bir şekilde görmesi için ve uyumadan önce daha rahat bir şeyler okuyabilmeleri için gece görüntüleme teknolojisi de telefonla beraber geliyor. Genç ve trendy akıllı telefon markası olan Honor, yeni amiral gemisi için ayna etkisine sahip arka yüzü açıya ve ışığa göre renk değiştirerek üst düzey kullanım deneyimi sunuyor. Honor 8X, işlevsellik ve güzellik arasında bir denge kuruyor. 15 katmandan oluşan arka yüzeyi sayesinde telefonun estetik değeri de artıyor. Bu ayna etkisi ve ışığa göre renk değiştiren arka yüzü, kullanım deneyimi artırırken telefonun elde çok daha şık görünmesini sağlıyor.

Honor 8X, kadın kullanıcıların ilgisini çekecek bir özelliğe sahip. Yüz güzelleştirme özelliği sayesinde portre fotoğraflarında kişilerin yüzlerini pürüzsüz bir şekilde görünmesine olanak sağlıyor. Ayrıca bokeh etkisi ile arka planın bulanıklaştırılması ve ekran ışığı ile parlak bir selfie çekilmesi ile fotoğraflar çok daha şık ve güzel oluyor.


Honor V20 Ekranı Ortaya ÇıktıHonor V20 Ekranı Ortaya Çıktı
Honor 10 Lite Resmi Olarak TanıtıldıHonor 10 Lite Resmi Olarak Tanıtıldı
Honor 10 duyuruldu! Peki özellikleri neler?Honor 10 duyuruldu! Peki özellikleri neler?

PAYLAŞ