Karanlık mod bir uygulamaya daha geliyor! - Haberler - indir.com

Karanlık mod bir uygulamaya daha geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-23 11:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Google tarafından farklı uygulama ve servislere eklenmeye başlanan karanlık modun Google Asistan’a da dahil olacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili detaylar.

Android işletim sistemini daha da geliştirmek ve farklı özellikler ile kullanıcıların dikkatini çekmek isteyen Google, son dönemlerde çalışmalarına ağırlık verdiği Google Asistan için yeni bir güncelleme daha hazırlıyor. Yeni güncelleme ile birlikte Google Asistan’da karanlık mod artık desteklenecek. Böylece karanlık mod, Türkçe dil desteği ile kullanılabilen Google Asistan için Türkiye'de de kısa süre içerisinde güncelleme olarak kullanıcılara sunulacak. 

Sizce de Google'ın artık Android tabletleri desteklemesinden vazgemesi gerekmiyor mu?Sizce de Google'ın artık Android tabletleri desteklemesinden vazgemesi gerekmiyor mu?

Google Asistan ile Nasıl Şarkı Bulunur?

Google Asistan 9.5 ile gelecek

Paylaşılan yeni bilgilere göre Google Asistan için geliştirilen 9.5 sürümü ile birlikte karanlık tema da kullanıcılara sunulmuş olacak. Yeni güncellemenin ne zaman sunulacağı bilinmese de önümüzdeki günlerde kullanıcılara güncelleme olarak Google Play üzerinden sunulması bekleniyor.

Şu anda Google Asistan ile yapılan arama sonuçlarında aktif olarak kullanılacak olan Google Asistan karanlık temanın önümüzdeki dönemlerde daha da geliştirileceği konuşuyor. Öyle ki gelen bilgilere göre şu anda sadece arama sonuç bölümünde karanlık mod aktif bir şekilde çalışabiliyor. Bu açıdan uygulamada tamamen bir karanlık mod desteği sağlanamayacak ve kısmi olarak karanlık mod kullanılabilecek. 

Türkçe Google Asistan'ın, kullanabileceğiniz en iyi 10 özelliği


İlgili uygulamalar
Avrupa Birliği'nin yeni düzenlemesine Google'dan ilginç uyarı!Avrupa Birliği'nin yeni düzenlemesine Google'dan ilginç uyarı!
Google Haritalar İçin Hız Limiti Özelliği GeldiGoogle Haritalar İçin Hız Limiti Özelliği Geldi
Google'a Rekor Bir Ceza GeldiGoogle'a Rekor Bir Ceza Geldi

PAYLAŞ