Karakter Tabanlı Yerli Eşleştirme Oyunu L.O.R. - Haberler - indir.com

Karakter Tabanlı Yerli Eşleştirme Oyunu L.O.R.

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Dünya genelinde yaklaşık 20 milyon indirme rakamıyla popüler olan kelime tahmin oyunu Kelime Avı'nın yapımcısı Fugo, karakter tabanlı eşleştirmeli bulmaca oyunu L.O.R.'u mobil oyuncuların indirmesine sundu.

Eşleştirmeli puzzle türünü online oyun ve stratejik oynanışla yeniden keşfetmenizi amaçlayan L.O.R.'da amacınız; kendi stratejinizi yaratarak küçük karelerle bölünmüş bir oyun ekranında aynı renkten 3 tane LOR'u yan yana getirmek ve yok etmek.

L.O.R.

Oyun ekranının sağ tarafında tıkladığınız yukarı atlayan, sol tarafına tıkladığınız da ise sol tarafa zıplayan LOR'lar oyuna ayrı bir eğlence katıyor. Türkçe dahil olmak üzere 12 farklı dil seçeneğiyle birlikte sunulan oyunda offline olarak oynayabileceğiniz tek kullanıcılı ve tüm dünyadaki diğer oyuncular ile oynayabileceğiniz çok oyunculu mod yer alıyor.

Ayrıca oyuncuların puanlarının yer aldığı ve anlık olarak güncellenen bir skor tablosunu da oyun içerisinde bulabilirsiniz.

Puzzle tarzındaki bulmaca oyunlarını seven mobil kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz L.O.R.'u ücretsiz olarak Android ve iOS sistemine sahip cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ