'Kaptan Toad: Treasure Tracker' Nintendo Switch ve 3DS'egeliyor - Haberler - indir.com

'Kaptan Toad: Treasure Tracker' Nintendo Switch ve 3DS'egeliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-09 15:45:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Nintendo, oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Wii U ile kaçırılan bazı imkanları yeniden oyuncuların deneyimine sunacak.

Nintendo, Kaptan Toad: Treasure Tracker'ı Wii U'da kaçıranlar için yeni bir sürpriz olarak duyurdu. Oyun devi, Switch ve 3DS için bulmaca oyunu serbest olarak oynama imkanı sunuyor. Bu güzel haber yalnızca bunlarla sınırlı kalmıyor elbette. Nintendo, yeni seviyeleri ve mekanikleri de artırma kararı almış. Yeni konsollar için oyunda bir Platformer ortamında Kaptan Toad olarak oynama imkanı da söz konusu. Diğer oyunlardan farklı olarak engellerin üzerinden atlamak ve kaymak yerine, Kaptan için yollar oluşturmanız gerekiyor. Oyun içerisinde bunun dışında da bazı farklılıklar yer alacak gibi gözüküyor.

Oyunda anahtar versiyonu, bir arkadaşın başka bir denetleyiciyle düşmanlara yardım edebildiği sırada, kaptanı bir Joy-Con ile kontrol edebileceğiniz iki oyunculu bir moda sahip. 3DS'de, oyun dokunmatik ekran kontrollerine ve 3D görsellere sahip olacak. İkisi de Kaptan Toad'ın bir kamera hücresine sahip olduğu Super Mario Odyssey adlı minyatür kurslara sahip olacak, dolayısıyla seçtiğiniz içeriği kaçırmıyorsunuz. Oyun, Square Enix'in yeni RPG Octopath Traveler için aynı çıkış tarihi olan 13 Temmuz'daki Switch ve 3DS için çıkacak. Nintendo gelişmeleri bildirmeye devam edecek. Oyun severlerin merakla beklediği yeni versiyonlar sık sık duyurulmaya devam edecek.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ