Kapalı Mekan Haritalama Uygulaması: Indoor Survey - Haberler - indir.com

Kapalı Mekan Haritalama Uygulaması: Indoor Survey

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-04 06:00:28
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Son yıllarda akıllı mobil cihazların kullanımındaki artış mobil uygulama sektörünü harekete geçirdi. Bu doğrultuda çalışmalarını mobile yönelten firmaların sayısı da giderek arttı. Platforma son olarak Indoor Survey kapalı mekan harita uygulaması ile Apple dahil oldu.

Teknoloji devi Apple bundan yaklaşık iki önce yeni bir uygulama üzerinde çalıştığını, bu uygulamanın kapalı mekanlarda kullanıcılara harita hizmeti sunacağını duyurmuştu. Nihayet çalışmalar tamamlandı ve uygulama sessiz sedasız iOS mağazasında yerini aldı.

Kapalı mekanlarda yön bulma ve navigasyon hizmeti sunan Indoor Survey, kullanıcıların harita üzerine noktalar bırakarak kapalı bir mekanda yürürken ki halini gösterebilecek. Bunun yanı sıra radyo sinyal frekans verilerini ölçebilen uygulama bu işlemi iPhone'larda bulunan sensörler yardımıyla gerçekleştiriyor.

18 MB boyutuna sahip Indoor Survey kapalı alanlar için haritalama uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden iOS yüklü cihazlarınıza indirebilirsiniz. Ancak şunu da unutmadan söyleyelim, uygulama şu an sadece Apple Maps Connect servisine kayıtlı işletmeler tarafından kullanılabilir durumda.





PAYLAŞ