Kanatlı ekrana sahip LG Wing tanıtıldı - Haberler - indir.com

Kanatlı ekrana sahip LG Wing tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-15 18:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

LG Wing ana ekranın 90 derece dönüşü ile bir kanat gibi gövdenin üzerine çıktığı ilginç bir akıllı telefon. Orta seviye özelliklere sahip olan LG Wing için fiyat merak konusu.

Akıllı telefon üreticilerinin katlanabilir ekrana sahip akıllı telefonlara yoğunluk gösterdiği dönemde LG farklı bakış açıları ile trendin etrafından dolaşmayı tercih ediyor. İkinci ekran aksesuarlı amiral gemilerinin ardından kanat gibi ekrana sahip LG Wing modeli tanıtıldı.

Samsung'dan Apple'a katlanabilir iPhone odaklı büyük destekSamsung'dan Apple'a katlanabilir iPhone odaklı büyük destek

LG Wing özellikleri

LG Wing akıllı telefon modeli dönerek T şekline gelen çift erkanı ile piyasada tek diyebiliriz. Aslında dönerek altından klavye çıkan pek çok telefon model görmüştük ancak altından yine bir ekran çıkan ilk telefon LG Wing.

LG'nin yenilik sunmayı amaç edinen Explorer programından çıkan ilk akıllı telefon durumundaki LG Wing, dışarıdan bakıldığı zaman çerçevesiz tasarıma sahip yekpare bir ekran görünümünde. Ekranın sağ alt kısmından hafifçe ittiğiniz zaman ise asıl tasarım ortaya çıkıyor.

Ana ekran 90 derece dönüyor ve bir miktar yukarı doğru yükseliyor. Böylece tam bir T şekli ortaya çıkıyor. Yatay pozisyonda daha geniş bir görüntü tecrübesi yaşatan ekranın hemen altında ise 3.9 inçlik yardımı ekran yer alıyor. Ana ekran 200 bin dönüşe dayanıklı.

Yardımcı ekran üzerinde klavye, fotoğraf deklanşör tuşları, bilgi penceresi gibi pek çok uyumlu uygulamadan bileşenler yansıtılıyor. Böylece ana ekran hiçbir biçimde görüntü kesintisine uğramıyor. Ya da tam tersi klavye ana ekrana yansıtılıyor ve bu kez küçük ekrana işlerinizi halledebiliyorsunuz. 

İnceleme videolarından kullanım konusunda kolaylık sağlayacağı anlaşılıyor. Elbette fiyat konusu önemli olacak. Snapdragon 765G, 8GB RAM, 256GB depolama, 64MP ana sensör, 13MP geniş sensör, 12MP büyük pikselli ultra geniş sensör, 4000mAh kapasiteli batarya ve 32MP mekanizmalı ön kamera şeklinde özellikler için henüz bir fiyat açıklanmadı. İlk etapta ürün ABD’de satışa sunulacak.


Samsung Galaxy Note 20 ile profesyonellik çıtası yükseliyorSamsung Galaxy Note 20 ile profesyonellik çıtası yükseliyor

PAYLAŞ