Kampanya Kedisi Tekir Artık Cebinizde! - Haberler - indir.com

Kampanya Kedisi Tekir Artık Cebinizde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Alışverişe çıkmadan önce markaların düzenledikleri kampanyalardan haberdar olmanızı sağlayan Tekir uygulaması ile tüm kampanyalar cebinizde. Uygulama sayesinde 500'ü aşkın markanın tüm kampanyalarını tek bir yerden takip edebilirsiniz.

İstanbul merkezli teknoloji firması Komote tarafından geliştirilmiş olan Tekir, ücretsiz olarak kullanıma sunulan bir kampanya takip uygulamasıdır. Sade ve kolay kullanılabilir bir arayüzle gelen uygulama ile 500'ü aşkın markanın tüm kampanyalarını kolayca takip edebileceğiniz gibi alışverişe çıkmadan önce en hesaplı ürünlerin hangi marka tarafından satıldığını ve nereden alabileceğinizi de öğrenebilirsiniz.

Tekir

Tekstil'den Beyaz Eşya'ya, Mutfak gereçleri'nden Hediyelik eşyalara, Ev dekorasyonu'ndan Otomotiv'e ve hatta bankalar ile havayolu şirketlerinin düzenlediği kampanyalara kadar pek çok kampanyayı Tekir sayesinde inceleyebilirsiniz.

'Birebir', 'hediye', 'indirim', 'kupon', 'kart puanı', 'özel fiyat' ve 'taksit' gibi kampanya tiplerini bulabileceğiniz uygulama ayrıca takip ettiğiniz kampanya bitmeden sizi bilgilendirebiliyor. Arama özelliğine de sahip olan Tekir, marka ismi ya da anahtar kelime girişi yaparak ilgili kategoriler üzerinde hızlıca arama yapmanıza imkan tanıyor.

Uygulamanın kullanımı ise oldukça basit. Tekir'i cihazınıza indirdikten sonra giriş yaparak, login olmanız ve sevdiğiniz markaları takibe almanız yeterli oluyor. İstediğiniz markanın kampanyalarına ulaştıktan sonra ise kampanya sayfası linkine tıklayarak, ilgili markanın kampanya sayfasına giderek alışveriş yapabiliyorsunuz.

Ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz Tekir uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ