Kamp yaparken kullanılabilecek 5 uygulama - Haberler - indir.com

Kamp yaparken kullanılabilecek 5 uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-22 13:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Kamp doğaseverlerin şüphesiz vazgeçilmez aktivitelerinden biri. Doğayı yaşayabilmek için yapılan en iyi aktivite olan kamp müdavimleri, yağmur, soğuk, sivrisinek derdi olmaksızın akşam kamp ateşinde, keyiflerini ikiye katlayabilirler Fakat bunun için yola hazırlıklı çıkmak da gerekir. Kampa giderken alacağınız malzemelerin yanında işinize yarayacak önemli bir materyali sizin için derledik. Listelediğimiz mobil uygulamalar ile kampta yaşayabileceğiniz sorunlara çözüm bulabilirsiniz.

Kampp

Kamp uygulaması ile kamp yapabileceğiniz alanları tespit edebilir, belirlediğiniz kamp yerlerinin yol tariflerini alabilirsiniz. Ayrıca kullanıcıların yorumları ile kamp alanı hakkında ön bilgi sahibi olabilirsiniz.

Compass

Kampta kaybolmamak için şüphesiz en çok ihtiyacınız olan malzemelerden birisi de pusula. Kurduğunuz kampta bölgenin hangi yönde olduğunu tespit ederek dolaşmaya çıktığınız zaman kaybolmanız durumunda bu yönü takip ederek yönünüzü kolayca bulacaksınız.

Flashlight

Kampta özelikle geceleri olan zifiri karanlıkla birlikte ihtiyacınız olan materyallerden birisi de el feneri. Yanınıza el feneri aldığınızı unuttuysanız ve önünüzü göremiyorsanız telefonunuza indireceğiniz bir el feneri uygulaması ile karanlık dert olmaktan çıkmış olacak. Bu uygulama ile birlikte el fenerinin yanında yardım çağrısı ve ışık yanıp sönme süresi gibi ek özellikler için de telefonunuza ayrı bir uygulama indirebilirsiniz.

1Weather

Kamp yaparken havanın güzel olmasını isteriz. İndireceğiniz bu uygulama sizi bu konuda aydınlatacak bir hava durumu uygulaması. Hava durumu, mevcut sıcaklık, uzatılmış hava tahminlerini öğrenebileceğiniz uygulama ile kamptarihinizde bu uygulamayıindirebilirsiniz.

Ava Avcı

Kamp yaparken avlanmak istiyorsanız indireceğiniz bu program ile av izni olmayan alanları göstererek online rezervasyon ve gerekli durumlarda yardım talebinde bulunabileceğiniz bir avcı uygulamasını kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ