Kamera Üreticisi Leica, Yeni Kulaklıklarını Duyurdu - Haberler - indir.com

Kamera Üreticisi Leica, Yeni Kulaklıklarını Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-01 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın önde gelen fotoğraf makinası firmalarından birisi olan Leica şirketinin son zamanlarda oldukça adını duyar olduk. Özellikle akıllı telefon üreticisi olan Huawei markası ile yaptıkları iş birliği ile marka, lenslerini amiral gemisi modellerinde yer vermişti. Özellikle çift kameralı yapısı ile dikkat çeken Huawei'nin amiral gemileri Leica lensler ile beraber oldukça etkileyici kareler çıkartabiliyordu. Şimdi ise merkezi New York'ta olan ünlü ses şirketi Master ' Dynamic ile önde gelen fotoğrafçılık markası Leica yeni bir iş ortaklığına imza attı. Leica'nın 50 mm'lik lensinde bulunan 0.95 diyafram değerini marka haline getiren Master ' Dynamic, yüksek kaliteye ve ses performansına sahip kablosuz kulaklıklarını kullanıcılara sundu.

MW60B-95 model adına sahip olan kulaklık, tasarım anlamında Leica'nın simgel tasarım çizgilerini koruyarak geliyor. Kulaklık fontu olarak Leica Noctilux-M 50 mm f/0.95 APH lenste kullanılan font tercih edilmiş ve kulaklığın gövdesi paslanmaz çelik ve inek derisi malzemeler ile geliyor. Malzeme kalitesi olarak birinci sınıf ürün seçilen bu kulaklık üst düzey dayanıklı olduğu gibi oldukça havalı yapısı ile de dikkatleri çekiyor. Kulaklık ilk bakıldığında Leica'nın tasarım yapısındaki minimalist yapıyı yansıtıyor. Ayrıca Leica lensler ile özdeşlesen kırmızı nokta ve kırmızı tonlarının kulak yastıklarının iç kısımlarında görebiliyoruz.

345 gram ağırlığa sahip olan MW60B-95 kulaklığı 45 mm özel neodimyum sürücüleri kullanıyor. Akıllı telefonlar ile Bluetooth bağlantısı ile iletişim kuran bu kulaklık, tam dolu şarj ile 16 saate kadar kullanım sunabiliyor. Master ' Dynamic for 0.95 isimli koleksiyon ile sunulan MW60B-95 modeli 4 Mayıs tarihi itibariyle Leica mağazalarında ve Master ' Dynamic online mağazalarda satışa sunulacak. İki şirketin ortak iş birliği ile tasarlanan bu kulaklığın yurt dışı fiyatı ise 549 dolar olarak belirlenmiş durumda.





PAYLAŞ