Kamera Konusunda Huawei P30 Pro'dan Geri Kalmayan Honor 20 Pro'dan Yeni Detaylar - Haberler - indir.com

Kamera Konusunda Huawei P30 Pro'dan Geri Kalmayan Honor 20 Pro'dan Yeni Detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-30 10:32:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Son zamanlarda üretilen akıllı cihazların en çok dikkat çeken özelliklerinden biri elbette ki kamerası olarak tespit ediliyor. Çinli akıllı cihaz üretici Huawei'nin tarafından üretilen Huawei P30 Pro modelli akıllı cihazın kamera özelliği rakiplerinin oldukça önüne geçmişken diğer akıllı cihaz üreticileri de kamera konusunda iddialı olmaya yönelik çalışmalar yürütüyor. Kamera konusunda iddialı olmaya yönelik hareket eden şirketlerden biri de Honor olarak karşımıza çıkıyor. Resmi olarak 21 Mayıs tarihi itibariyle Londra'da tanıtılması beklenen Honor 20 Pro adlı akıllı cihaz da kamera konusunda son derece iddialı olan akıllı cihazlar arasında yerini almayı başaracak gibi gözüküyor. 

Honor 20 adlı akıllı cihaz ile birlikte tanıtılacak olan Honor 20 Pro, kamera konusunda iddialı olduğunu kanıtlayacak bilgiler ile karşımıza çıkıyor. Söz konusu akıllı cihaz hakkında daha önce de ortaya çıkan bilgileri bir araya topladığımız taktirde Huawei P30 Pro modelli akıllı cihazın kamerası kadar iddialı bir akıllı cihaz daha yakın zamanda aramıza katılacak. Fotoğraf konusunu önemseyen kullanıcılar için yepyeni bir seçenek daha bu ay içerisinde karşımıza çıkacak. 

Profesyonel fotoğraf makinelerine kafa tutan Honor 20 Pro yakında tanıtılacakProfesyonel fotoğraf makinelerine kafa tutan Honor 20 Pro yakında tanıtılacak

Honor 20 Pro kamerada iddialı

Honor 20 Pro modelli akıllı cihazın arka kısmında 40 megapiksel + 20 megapiksel + 8 megapiksel şeklinde üç farklı özelliğe sahip kamera sistemi yer alıyor. Bu üç kamera sayesinde kusursuz fotoğraflar çekmek sandığınız kadar zor olmayacak. Bu üç kamera kurumunun içerisinden bir tanesi periskop kamera özelliğine sahip bir şekilde geliyor. Periskop kamera tercihinde yatay bir dizilim tercih edilmiş olup ışık ön kısımda yer alan ayna ile sensöre doğrudan aktarılıyor. Söz konusu bu yapı sayesinde araya birden fazla optik yerleştirilebiliyor ve bu sayede de kamera kullanımı esnasında eşsiz bir yakınlaştırma yapabiliyorsunuz. Uzakları yakın etmek için Honor 20 Pro adlı akıllı cihaz son derece doğru seçeneklerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Kameranın yakınlaştırma özelliği sayesinde kayıpsız 5 kat yakınlaştırma özelliğinden faydalanabiliyorsunuz. 

Sony IMX600 markalı sensör 40 megapiksel kamerası sayesinde 10x kayıpsız yakınlaştırma seviyesine ulaşacak olan Honor 20 Pro, bu özelliği sayesinde direk olarak P30 Pro’nun kullanıcılarına sunduğu kamera deneyimini getiriyor gibi gözüküyor. Sözü geçen bu özellikler de son derece kusursuz bir kullanım sunacak. Bu gerçekten kullanıcı açısında heyecanlandıracak bir haber olarak görülüyor. Çünkü Honor 20 Pro adlı akıllı cihazın P30 Pro'dan çok daha uygun bir fiyata gelmesi bekleniyor. Yakın zamanda tanıtılacak olan Honor 20 Pro ve Honor 20 adlı akıllı cihazlar oldukça merak ediliyor. Söz konusu bu iki akıllı cihaz da gücünü Kirin 980 işlemci sisteminden alıyor. 6,1 inç ve 6,5 inç OLED ekran özelliğine sahip olan bu iki akıllı cihazın 6 GB, 8 GB RAM ve 128 GB, 256 GB şeklinde seçenekler ile gelecek olacağı kesinleşmiş bir durumdur. Cihazların ön kısmında ise 32 megapiksel kamera sistemi kullanılacak. Cihazların tanıtılmasından kısa bir süre sonra Türkiye de yerini alması bekleniyor.


P30 Pro'ya uygun fiyatlı rakip telefon: Honor 20 ProP30 Pro'ya uygun fiyatlı rakip telefon: Honor 20 Pro

PAYLAŞ