Kale savunması yapabileceğiniz 6 macera dolu oyun - Haberler - indir.com

Kale savunması yapabileceğiniz 6 macera dolu oyun

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-07 08:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Şu an için oyuncuların aklına pek gelmiyor olsa da Plants vs. Zombies serisi çıktığı dönemlerde en çok indirilen oyunlardan biri olma özelliğine sahipti. Bitkiler ile beraber zombilere karşı durduğunuz bu macera dolu mücadelede her yaştan oyuncu heyecan verici anlar yaşayabilirler. 

Plant vs. Zombies oyununun bu denli popüler olması genel olan oyun kültüründe de Tower Defense oyun türünün popüler olmasına sebep oldu ve insanlar bu türden oyunları oynamaya başladı. Oyunun kendi çıkışından sonra ise pek çok benzer türde oyunlar ise piyasada yerini almaya başladı. 

Plants vs. Zombies benzeri 6 oyun

Realm Defense

Kingdom Rush

Bloons TD

Element TD

Fieldrunners

Radiant Defense

Realm Defense

30 Ekim 2016 tarihinde çıkan bu strateji türündeki oyun Babeltim US tarafından geliştirilmiştir. Realm Defense, fantastik canavarlara karşı koymaya çalışacağınız savunma türünde bir oyundur. Özellikle de inşa ettiğiniz kuleler ile beraber kahramanlarınızın da bir o kadar önemli olduğu oyun çok daha eğlenceli hale geliyor. 

Kingdom Rush

Strateji, Tower Defense türünde olan Kingdom Rush oyunu 28 Temmuz 2011 tarihinde çıktı. Ironhide Game Studio tarafından geliştirildi. İnşa ettiğinizi krallığınızı canavarlara karşı korumaya çalışacağınız bir savunma oyunu olan Kingdom Rush, karikatüristik bir yapıya sahiptir. 

Bloons TD 6

Strateji, Tower Defense türünde geliştirilen Bloons TD 6 adlı oyun 14 Haziran 2018'de çıktı. Oyunun geliştiriciliği Ninja Kiwi tarafından yapıldı. Bloons TD serisi genel olarak görülen en yaratıcı savunma oyunları arasında yer alıyor. Kullanılan her bir kahraman veya kulenin temelinde ise maymunlar vardır. Bunun yanı sıra ise savunma ise balonlara karşı yapılıyor. İlk etapta, ön yargılı olarak bakılıyor olsa da oynamaya başlayanların bırakamayacağı türden bir deneyim sunulur. 

Element TD

Strateji: Tower Defense türünde geliştirilen bu heyecan verici oyun, 20 Ocak 2017 tarihinde sunuldu. Element Studios tarafından geliştirilen Element TD adlı oyun, adından da anlaşılacağı üzere bütün savunmaları elemantal kuleler aracılığı ile yapabileceğiniz bir savunma oyundur. Alışılmış Tower Defense oyunlarına göre biraz daha kompleks olmasının yanı sıra farklı elementlerin kombinleri ile farklı elementler ortaya çıkar.

Fieldrunners

Strateji, Tower Defense türünde geliştirilen Fieldrunners adlı oyun 19 Temmuz 2012 tarihinde sunuldu. Subatomic Studios LLC tarafından geliştirildi. Fieldrunners oyununda üzerinize doğru koşan yenilmesi güç askerlerin her birini ortadan kaldırmanız gerekiyor. Strateji açısından ise oyuncuların biraz daha serbest bırakılması gerekiyor. Oyunda genelde karşınıza çıkan düşman ordularına karşı savunma yapmanız gerekiyor. 

Radiant Defense

Strateji, Tower Defense türünde geliştirilen Radiant Defense adlı oyun, 11 Temmuz 2014 tarihinde sunuldu. Hexage tarafından geliştirilen Radiant Defense oyununda savunma stratejilerinizi kullanarak ilerleme yapmanız gerekecek. Oyunda canlı ve renkli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Neon bir dünya üzerine kurulan Radiant Defense’de çeşitli silahlar, tuzaklar ve buna benzer şeylerle sizi işgal eden uzaylılara karşı savunma yapmanız gerekecek. Radiant Defense Canlı dünyası ve eğlenceli grafiklerin yanı sıra kaliteli bir deneyim yaşamanızı sağlar. 





PAYLAŞ