Kaldırılan Instagram beğeni sayılarını gösteren eklenti! - Haberler - indir.com

Kaldırılan Instagram beğeni sayılarını gösteren eklenti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-04 15:40:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Instagram geçtiğimiz günlerde yaptığı çarpıcı bir güncelleme ile beğeni sayısını platform üzerinden kaldırmıştı. Fakat bunu geri döndürmenin bir yolu var.

Instagram yönetimi, platform üzerinde yaptığı değişikliklere bir yenisini daha eklemişti. Bu değişiklik ile hesaplardaki beğeni sayıları kaldırılmıştı. Bu yeni özellik henüz bütün kullanıcılara yansımadı fakat globalde dağıtıma başlandı. Yakın zamanda bütün kullanıcılar için geçerli olarak beğeni sayısı tamamen kalkacak. Yeni arayüzde gönderi altında "X ve diğerleri tarafından beğenildi" gibi ifade yer alıyor. Fakat elbette ki popüler platformun neredeyse kaldırdığı her özellikte olduğu gibi beğeni sayısını da geri getirecek bir servis mevcut.

Facebook Messenger da Instagram’a benzeyecekFacebook Messenger da Instagram’a benzeyecek

Gizlenen Instagram Beğeni Sayısını Ortaya Çıkarma

Return of the Likes isimli eklenti, ne yazık ki akıllı telefonlar için kullanıma sunulmuyor. Chrome eklentisi olarak kullanıma sunulan bu sevrisi tarayıcı üzerinden kullanabiliyorsunuz. Servisi tarayıcınıza indirdikten sonra, Instagram gönderilerine baktığınızda gönderinin sağ üst köşesinde beğeni ve yorum sayısı yazıyor. Bu yöntem sayesinde beğeni sayısı ortaya çıkmış oluyor. Sosyal medya analizleri ile bilinen Socialinsider'ın geliştirdiği ve kullanıma sunduğu bu eklentinin Socialinsider serverlarına veri göndermediği iddia ediliyor. Söz konusu eklentinin Instagram'ın kendi gizlilik kurallarını ihlal edip etmediği ise henüz net değil. Dünyaca en çok kullanıcıya sahip olan platformlardan birisi olan Instagram'ın bu konuda oldukça hassas olduğu ise bilinen bir gerçek. Geçmiş zamanda Takip sekmesinin yerini almak isteyen uygulamaları gizlilik kurallarını ihlal ettiği gerekçesi ile mağazalardan kaldırttığını biliyoruz.

Eklentiyi buradan indirebilirsiniz.


Instagram keşfet nasıl çalışıyor? Resmi açıklama geldi!Instagram keşfet nasıl çalışıyor? Resmi açıklama geldi!

PAYLAŞ