Kağıt Katlama 'Origami' Oyunu: Paperama (Video) - Haberler - indir.com

Kağıt Katlama 'Origami' Oyunu: Paperama (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Japon kağıt katlama sanatı olarak bilinen Origami, sadece kağıtları kullanarak çeşitli nesnelerin yapılabildiği bir zeka oyunu olarak biliniyor. Bu beceri gerektiren sanatı mobil cihazınızda Paperama oyunu ile öğrenebilirsiniz.

Münih merkezli mobil oyun geliştiricisi FDG Entertainment GmbH tarafından hazırlanmış olan oyunda size verilen kağıtları kullanarak işaretlenmiş yerlerinden katlayacak ve istenen nesneyi ortaya çıkarmaya çalışacaksınız.

Paperama

Her bölümde sınırlı sayıda hamle yapmanıza izin verilen oyunda zorlandığınız durumlarda ekranda bulunan HINT butonuna dokunarak ipuçları da alabilirsiniz. Oynadığınız bölümlerde elde ettiğiniz başarıların yüzdesine göre yıldızlarla ödüllendirileceğiniz oyunda 70 zorlu bölüm yer almaktadır.

3 boyutlu grafikleri ve eğlenceli oyun yapısının yanı sıra kağıt katlama sanatının (Origami) tüm inceliklerini de öğrenmenizi sağlayan Paperama'yı Android cihazınıza aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan Paperama Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




Paperama Oynanış Videosu


PAYLAŞ