Kafa Topu 2'ye Türkçe konuşan Spiker geldi - Haberler - indir.com

Kafa Topu 2'ye Türkçe konuşan Spiker geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-19 11:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Masomo'nun geliştirdiği mobil oyun Kafa Topu, mobil oyuncular arasında en popüler oyunlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. ilk oyun olarak çıkan Kafa topu, oyun severlerin yoğun ilgisini görmüştü. Spor oyunları arasında hızşı bir yükseliş yaşadı. Milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran yapım için geçtiğimiz haftalarda Kafa Topu 2 duyuruldu ve serinin ikinci oyunu çıkmış oldu. Mobil oyun dünyasının popüler oyunu, ikinci oyunuyla da sevilmeyi başardı. Oyun hem App Store hem de Play Store'da ilgi gördü. Şimdi Kafa Topu 2'nin Türkiye'deki oyuncularını sevindirecek yeni bir güncelleme duyuruldu. Bu güncelleme ile birlikte, Kafa Topu 2'ye maçı Türkçe olarak seslendiren spiker eklendi.

Kafa Topu 2'de maçın her anı Türkçe anlatılıyor

Geçtiğimiz haftalarda oyun severlerin beğenisine sunulan Kafa Topu 2, App Store ve Play Store üzerinde yayınlanmıştı. Oyun, yayınlandıktan sonra tıpkı şlk oyundaki gibi ilgi görmeyi başardı. Kafa Topu 2'de ilk oyuna kıyasla değişen bazı şeyler oldu. Bunlardan bir tanesi, ilk oyunda oyuncuların enerji çubuğu yokken, yeni oyunda enerji çubuğu geldi. Oyuncunun enerjisi bittiği takdirde başka bir oyuncu ile değişiklik yapmanız gerekiyor. Bununla beraber oyuncuların performansları da değişiyor.

Son olarak Kafa Topu 2 için bir güncelleme yayınlandı ve bu güncelleme ile birlikte oyuna Türkçe konuşan spiker eklendi. Spikerin sesine Ercan Taner hayat veriyor ve maçın her anı size aktarılıyor. Bu güncelleme Kafa Topu 2 oyuncularının oldukça ilgisini çekmiş durumda. Oyuna girdiğiniz andan itibaren güncelleme otomatik olarak oyuna yükleniyor ve maça giriş yapınca Ercan Taner'in sesini duyabiliyorsunuz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ