Kadınların cep telefonlarında olmazsa olmaz 8 uygulama - Haberler - indir.com

Kadınların cep telefonlarında olmazsa olmaz 8 uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 23:59:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Liste

Kadınlara yönelik geliştirilen özel cep telefonları uygulamaları, kadınların pek çok işini kolay bir şekilde gerçekleştirmesini ve takip etmesini sağlıyor. İşte kadınların cep telefonlarında olmazsa olmaz 8 uygulama.

Kadınlar İçin Yerli Dijital Asistan Pepapp Artık iOS'ta

Kadınlar için Biz Bize iOS Uygulaması YayınlandıKadınlar için Biz Bize iOS Uygulaması Yayınlandı
  1. Pudra

Kadınlara özel bir sosyal medya platformu olarak ortaya çıkan ve kısa sürede kadınlardan kabul gören Pudra, kadınların özel bir şekilde konuşmasını ve paylaşımlar yapmasını sağlıyor. Modadan sağlığa kadar her konuda bilgiye ulaşmak mümkün.

  1. MyPill

Doğum kontrol konusunda işi şansa bırakmak istemeyenler için geliştirilen MyPill, doğum kontrol hapı alma zamanlarını bildirim olarak gönderiyor ve hatırlatıyor. Uygulama sayesinde doğum kontrolünüzü daha da kontrol altına alabilirsiniz.

  1. PepApp

Kadınların regl tarihlerini takip eden ve aynı zamanda ovülasyon günlerini öğrenmesini sağlayan PepApp, üstelik Türkçe dil desteği de sunuyor. Tüm verilerini yedekleyerek regl günlerinin yakından takip edilmesini sağlayan uygulama, hangi ay ne kadar geciktiğinizi de öğrenerek buna göre bir takvim sunuyor.

  1. Workout For Women

Spor yapmayı seven kadınlar için geliştirilen Workout For Women, kadınların evde kolayca yapabileceği farklı spor teknikleri sunuyor. Evde spor yapmak ve profesyonel bir destek almak isteyen kişiler, Workout For Women’ı deneyebilir.

  1. Clue

Regl takibi konusunda bir diğer bir alternatif olan Clue, takibin yanı sıra kadın sağlığı ile ilgili pek çok bilgiyi de sunuyor.

  1. Diyetkolik

Diyet yapmak isteyen ya da formunu korumak isteyen kişiler için geliştirilen Diyetkolik, lezzetli diyet yemekleri öğrenmenizi sağlıyor. Farklı tarifler sayesinde yemeklerinizi artık daha sağlıklı ve lezzetli yapabilirsiniz.

  1. Kırmızı Işık

Vodafone tarafından kadınlara yönelik geliştirilen Kırmızı Işık uygulaması, acil durulmada yardım alınmasını sağlıyor. Tehlike anında kadınların daha önceden belirlediği telefona konuyla ilgili acil durum bildirme imkanı sağlayan Kırmızı Işık, güvenlik noktasında destek sağlıyor.

  1. Check Yourself!

Kadınların sağlık konusunda bir diğer sorunu meme kanseri için geliştirilen Check Yourself, kadınların düzenli olarak meme kontrolü yapmasını sağlıyor. Belirli periyotlarla yapılan hatırlatmaların yanı sıra kadınlara bu konuda detaylı destek de sunuluyor.

Kadınların En Çok Kullandıkları Mobil Uygulamalar


Kadınlar Günü'ne Özel İngilizce Eğitim SetiKadınlar Günü'ne Özel İngilizce Eğitim Seti
Kadınlar İçin Yerli Dijital Asistan Pepapp Artık iOS'taKadınlar İçin Yerli Dijital Asistan Pepapp Artık iOS'ta

PAYLAŞ