Kadınlar için Biz Bize iOS Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Kadınlar için Biz Bize iOS Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Kadınların özel günlerine yönelik ürettiği hijyenik ürünlerle 'Hayatı Özgürce Yaşa'mak isteyenlerin markası olan Helen Harper, iOS cihazlar için geliştirdiği 'Helen Harper'la Biz Bize' adlı mobil uygulamasını indirmeye sundu.

Kadın kullanıcılar için geliştirilen Helen Harper'la Biz Bize uygulaması, farklı ve sıra dışı özellikleriyle kadınların vazgeçemeyecekleri bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Kelebek Günlerim, Ürünler, Sihirli Kelebek ve Ayın İzinde bölümlerinin yer aldığı uygulamanın detayları ise şöyle;

Kelebek Günlerim bölümünde kullanıcılar özel günlerini takvim üzerine işaretleyip, bir sonraki ay hangi tarihlere özel günlerinin başlayacağını görebilecekleri gibi bir sonraki adet tarihleri eğer normalden önce ya da sonra olur ise meydana gelen bu değişikliği de takvim üzerine işleyerek, sıradaki PMS dönemleri için daha net bir tarih alma şansına sahip olacaklar. Ayrıca övülasyon dönemlerinin de görülebilmesini sağlayan bölüm hamile kalmak isteyenler için en ideal günleri, istemeyenler içinse en riskli günleri tespit etmelerini sağlıyor.

Helen Harper'la Biz Bize

Takvimin yanı sıra uygulamada yer alan Ürünler sayfası üzerinde Helen Harper'ın tüm ürün portföyü hakkında bilgi alınabildiği gibi ürünlerin üzerine tıklandığında ise Ontex'in e-ticaret sitesi olan bebekbezim.com'a yönlendirilerek bu sayfa üzerinden sipariş verilebiliyor.

Sihirli Kelebek isimli bölüm sayesindeyse kullanıcılar hayatlarıyla ilgili soruları sorabiliyor ve telefonlarını sallamak suretiyle sorularının cevaplarını eğlenceli bir şekilde alabiliyorlar.

Son olarak Ayın İzinde bölümünde ise kullanıcılar, ünlü astrolog Hande Kazanova'nın sunduğu farklı burç yorumlarına ulaşma şansına sahip oldukları gibi iki buçuk günde bir açı değiştiren 'Ay'ın içinde olduğu burcun, tüm burçlar üzerindeki etkileri detaylı olarak anlatılıyor.

Android sürümünün önümüzdeki günlerde yayınlanması beklenen ve kadınlara özel olarak hazırlanmış olan Helen Harper'la Biz Bize mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantıya tıklayarak iPhone veya iPad cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ