Kadınlar Günü'ne Özel İngilizce Eğitim Seti - Haberler - indir.com

Kadınlar Günü'ne Özel İngilizce Eğitim Seti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Oyun şeklinde kurgulanmış interaktif içeriğiyle İngilizce öğrenmeyi eğlenceli bir günlük aktiviteye dönüştüren dijital İngilizce eğitim platformu LinguaLeo, üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü özel olarak hazırladığı eğitim seti ile kutluyor.

Kadınlar Günü'ne özel eğitim setinde, seyahat etmeyi seven kadınlara yönelik ''Turistler için İngilizce'' kursu, İngilizcelerini geliştirerek iş hayatında daha başarılı olmak isteyen kadınlar için ''İş İngilizcesi'' kursu ile konuşma, yazma ve konuşma alanlarında dünya standartlarına ulaşmayı hedefleyenler için ''IELTS Genel Hazırlık Testi'' ve ''IELTS Akademik Hazırlık Testi'' kursları bulunuyor.

Dört ayrı kurstan oluşan eğitim seti ile kadınlar, LinguaLeo'nun oyun kurgusuyla hazırlanmış interaktif platformunda eğlenerek ve hızlı bir şekilde İngilizce öğrenmenin keyfini yaşayacak. LinguaLeo üyeleri, bu özel eğitim setine 8 Mart'a özel indirimle 49 TL'ye sahip olabilir.

Diğer üyelerle sohbet ederek, eğlenceli videolar izleyerek ya da müzik dinleyerek İngilizceyi kolayca öğrenme imkanı sunan LinguaLeo; farklı mecralara yönelik içerikleriyle öğrencilerden çalışanlara, ev kadınlarından emeklilere, İngilizce öğrenmek ya da İngilizcesini geliştirmek isteyen herkesin hedefine hızlıca ulaşmasını sağlıyor.

LinguaLeo'nun mobil uygulamaları sayesinde de yabancı dil öğrenmek mümkün. Android, iOS ve Windows Phone cihazlarda kullanılabilen LinguaLeo mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ