Kaçırmayın! Battlefield 4 Ücretsiz Oldu - Haberler - indir.com

Kaçırmayın! Battlefield 4 Ücretsiz Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

EA Games'ten oyuncuları sevindirecek mükemmel bir haber geldi. Call of Duty'nin büyük rakibi olarak görülen Battlefield 4'ü, EA'nın kendi oyun portalı Origin üzerinden sadece bir haftalığına ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

2013 Ekim ayında piyasaya çıkarak satış rekorları kıran Battlefield 4, oyunu henüz denememiş olanlar için kısa bir süreliğine ücretsiz yapıldı. Origin hesabı olanların oyun kütüphanesine ekleyebilecekleri Battlefield 4, sadece 7 günlüğüne ücretsiz olarak oynanabilecek.

Hikayesiyle birlikte 64 kişilik çoklu oyuncu modu da dahil olmak üzere 7 gün boyunca ücretsiz, sonrasında ise satın alarak oynayabileceğiniz Battlefield 4 deneyimi için aşağıdaki bağlantı üzerinden Origin yazılımını indirmeniz gerekiyor.

Origin hesabı olanların kullanıcı bilgileriyle, olmayanların ise hesap oluşturarak giriş yapacakları platform üzerinden Store sayfası altında yer alan Free Games menüsündeki Game Time seçeneğine tıklayarak, Battlefield 4'ün yanında bulunan Get it Now seçeneğine tıklamanız oyunu ücretsiz oynamak için yeterli olacak.





PAYLAŞ