Kablosuz şarj ile çaşıan Xiaomi ısıtıcı bardak tanıtıldı - Haberler - indir.com

Kablosuz şarj ile çaşıan Xiaomi ısıtıcı bardak tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-18 16:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji markası Xiaomi’den çeşitli günlük hayata yönelik teknolojik ürünler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirket 10W hızlı şarj destekli kablosuz bir şarj istasyonuna sahip ısıtıcı bardak modelini tanıttı. Xiaomi şirketi akıllı telefonlar ve bilgisayarlar gibi büyük çaplı teknolojilerin yanı sıra günlük hayatta kullanıcı deneyimini yakından ilgilendiren içerikler de üretmeye devam ediyor. Hayatın her alanına giren teknoloji ile beraber en küçük işler bile teknolojiyle gerçekleşmeye başladı. Akıllı telefon pazarındaki başarısı ile beraber yükselen bir marka değeri olan Xiaomi, bu noktada farklı ürün kategorileri sunmaya devam ediyor.

Xiaomi’den Kablosuz Şarjlı Isıtıcı Bardak

Xiaomi Mi Note 10 Türkiye müjdesi sevindirdiXiaomi Mi Note 10 Türkiye müjdesi sevindirdi

Yeni duyurulan kablosuz şarj destekli ısıtıcı bardak modeli 10W hızlı şarj desteği sunuyor. Bu yeni bardak modeli kendisini sürekli olarak 55 santigrat derecede tutabiliyor. Bunun yapabilmesi için enerjiyi ise kablosuz şarj üzerinden alıyor. Xioami tarafından ifade edilene göre geleneksel su ısıtma yönteminden bu yeni sistemin daha güvenli olduğu belirtiliyor. Bardağın ısınmasını sağlamak için ise bardağı kablosuz şarj istasyonuna katmanız yeterli oluyor.

Kablosuz şarj yardımı ile ısınan bardak dört saat boyunca inaktif olarak kalırsa güç tasarrufu için uyku moduna geçiyor. Diğer yandan bardakla beraber gelen kablosuz şarj istasyonu telefonunuzu da şarj edebiliyor. Şarj istasyonun 10W hızlı şarj desteğine sahip olduğunu belirtelim. Günlük hayata dokunuşlar yapmaya devam eden Xiaomi, bu yeni kablosuz şarj ile ısıtıcı sağlayan bardağı için Çin’de 189 yuan fiyat etiketiyle sunmuş durumda. Şirket ayrıca üç gün önce portatif bir nano akvaryum tanıtmıştı. Bu akvaryum ise atıkları kendi temizleyerek insan yükünü azaltmasıyla dikkat çekiyor.

Bu yenilikçi akvaryum balığı beslemek ve oksijen dengesini ayarlamak için ayar düğmesine de sahip durumda. Bu akvaryumun Çin fiyatı ise 299 Yuan olarak belirlenmiş durumda.


Xiaomi Wireless Mouse 2 duyurulduXiaomi Wireless Mouse 2 duyuruldu
Xiaomi Mi CC9 Pro’dan daha iyisi yoldaXiaomi Mi CC9 Pro’dan daha iyisi yolda

PAYLAŞ