Kablosuz şarj destekli en iyi 4 Android telefon - Haberler - indir.com

Kablosuz şarj destekli en iyi 4 Android telefon

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-27 13:50:59
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanlarda akıllı telefon sektörünün modası, yeni çıkan kablosuz şarj destekli telefonlar. Akıllı telefon üreticileri, kullanıcıların kablolu şarjlarla olan problemlerine çözüm olarak böyle bir teknoloji geliştirdiler ve birçok kullanıcı tarafından da ilgi gören bir teknoloji oldu. Bu anlamda, piyasaya çıkış yapan kablosuz şarj destekli Android telefonlar arasında tercih edilebilecek 4 tanesine bakmak gerekirse, liste şöyle olabilir;

LG V30S ThinQ

Henüz çıkışını yapmamış bir model olan LG V30S ThinQ, kablosuz şarj desteğiyle gelecek. Cihazın, RAM açısından da kullanıcılara yeterli desteği sağlayacağı ve aynı zamanda gelişmiş yapay zeka desteğine sahip olacağı biliniyor. Pil kapasitesi 3300 mAh olan V30S ThinQ'in işlemci tarafında Snapdragon 835 yongaseti bulunuyor.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9, şu an alınabilecek kablosuz şarj destekli Android telefonlardan biri. Galaxy S serisine kablosuz şarj özelliği ilk olarak, 2016 yılında Galaxy S6 ile gelmişti. Teknik olarak da kullanıcılarını memnun edebilecek olan Galaxy S9, fiyat olarak biraz yüksek.

Nokia 8 Sirocco

Bir dönem düşüş yaşayan Nokia, el değiştirmelerin ardından yeniden yükselişe geçmiş durumda. Snapdragon 835 yongasetine sahip olan Nokia 8 Sirocco, kablosuz şarj desteği de sunuyor. Nokia 8 Sirocco, IP67 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikasına da sahip.

Moto Z2 Force

Son olarak 2017 yılında çıkan Moto Z2 Force, 7000 serisi alüminyumla güçlendirilmiş gövde ve beş katmandan oluşan ekrana sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Tek sorun, kablosuz şarj özelliği için uygun Moto mod'u satın almanız gerekiyor.





PAYLAŞ