Kablosuz Şarj Cihazı AirPower Ne Zaman Satışa Çıkacak? - Haberler - indir.com

Kablosuz Şarj Cihazı AirPower Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-15 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın kablosuz şarj standı olan AirPower'ın çıkış tarihine dair yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz Eylül ile beraber iPhone X serisiyle tanıtılan AirPower şarj standının Mart ayında satışa çıkabileceği belirtiliyor. Apple'ın bu yeni şarj standı iPhone, iPhone 8 ve Apple Watch 3 serisi olmak üzere birçok cihaz ile uyumluluk gösteriyor. Ancak henüz satışa çıkmayan kablosuz şarj seti AirPower'ın Mart ayında satışa çıkması iddia ediliyor.

Apple'ın HomPod akıllı hoparlör modeli de geçtiğimiz ay ile beraber satışa çıkmıştı. Diğer yandan şirketin düzenleyeceği WWDC 2018 etkinlik tarihleri de belli olurken AirPower'ın net satış tarihinin de çok yakın bir zamanda kesinleşmesi bekleniyor. Apple cephesinden henüz konu ile alakalı resmi bir açıklama gelmiş değil. Ortaya çıkan raporlara göre AirPower maksimum olarak 7.6 W'lık bir kapasiteye sahip ve 3 adet cihazı aynı anda şarj edebiliyor. AirPower'ın 29W USB-C'e sahip olması bekleniyor.

Hem akıllı telefonunuzu hemde Apple Watch saatinizi aynı anda şarj edebileceğiniz bu şarj standı yüksek bir fiyata sahip olacak. Büyük bir ihtimalle ABD üzerinde Apple Store'da 150-200 dolar olması beklenen AirPower şarj standının ülkemizde ise 900 ile 1100 TL arasında olması bekleniyor.





PAYLAŞ