Kablosuz Razer Orochi V2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Kablosuz Razer Orochi V2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-28 16:31:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Oyun pazarının önemli isimlerinin başında gelen Razer, ürün gamına bir mouse ekledi. Bu sefer bil kapasitesi ile dikkat çeken Razer Orochi V2'nin tanıtımı yapıldı. Oyuncu mouse denildiği zaman akla gelen ilk isimlerin başında gelen Razer, yeni Razer Orochi V2 ile kablosuz kısımda kullanım ömrü ile ilgili sınırları zorluyor. Çünkü söz konusu bu model diğerlerine göre küçük boyutuna rağmen tam olarak 950 saatlik pil ömrü ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

2.4 GHz ile kullanım süresi 425 saate düşüyor. Bu da elbette ki son derece iyi bir rakamdır. Özellikle de dizüstü bilgisayar sahiplerinin dikkatini çekecek gibi gözüken bu model, 18 bin DPI Razer 5G Advanced sensör üzerinde kuruluyor. Bu sensör ile oldukça hassas bir hal alan fare, toplamda 60 gram ağırlığına sahiptir. Artık oyuncular artık hafif yapılı olan oyuncu farelerini kullanmayı daha çok seviyorlar. Bu bağlamda ise Razer Orochi V2 modeli de oyunseverler için oldukça kaliteli bir üründür. Oyuncu odaklı tasarlanan bu fareler için siyah ve beyaz renk olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuluyor. Modelin açıklanan yurt dışı fiyatı ise 70 dolar seviyesinde ye alacak. İleride Türkiye'de de satışa sunulması beklenen bu oyuncu odaklı fare, genel olarak ise güzel olmasının yanı sıra birçok oyuna önem veren kişinin de dikkatini çekmiş durumdadır. Bu arada Razer yeni faresi için özel tasarımlar da sunuyor. Söz konusu bu özel tasarımların fiyatı ise 90 dolara kadar çıkıyor. 

Razer, teknik bir hatadan dolayı 100.000’den fazla müşterisinin verilerini ifşa ettiRazer, teknik bir hatadan dolayı 100.000’den fazla müşterisinin verilerini ifşa etti

 


Razer'dan oyunculara özel kredi kartıRazer'dan oyunculara özel kredi kartı
Yeni Razer Book 13 resmi olarak tanıtıldıYeni Razer Book 13 resmi olarak tanıtıldı
Razer yeni tam kablosuz kulaklığını duyurduRazer yeni tam kablosuz kulaklığını duyurdu

PAYLAŞ