Journey oyunu iOs için yayında - Haberler - indir.com

Journey oyunu iOs için yayında

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-06 15:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Thatgamecompany stüdyosunun macera severler için özel olarak tasarladığı Journey bugün itibariyle iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazlar yerini almak üzere çıkışı gerçekleştirildi. Söz konusu bu oyun Apple Store mağazası üzerinden oyunculara 34,99 TL etiket fiyatı ile beraber satışa sunuluyor. Macera teması üzerine kurulan Journey oyunu ilk olarak 2012 yılının Mart ayında PlayStation 3 platformları için sunuldu, sonrasında 2015 Temmuz ayında ise PlayStation 4 için sunuldu ve son olarak ise 6 Haziran'da ise Epic Games Store aracılığıyla PC'ler için de sunulmuştu. Yapılan yenilikler sayesinde Journey oyunu artık iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazlarda da yerini alıyor. Belirlenen ücreti ödeyerek bu heyecan verici macera temalı oyunu akıllı cihazınıza indirerek mücadele dolu bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

Journey Oyunu Hakkında

Yeni bölgeler keşfetmek üzerin kurulu olan Journey oyununda, unutulmuş bir uygarlığın adeta kumlar içerisinde kaybolmuş olan efsanelerini rotaya çıkarmaya ve bunun yanı sıra aynı zamanda uçsuz bucaksız çöllerde  ve bunun yanı sıra aynı zamanda tarihi harabelerde yeni keşifler yaparak sizden istenilen görevleri yerine getirmeye yönelik hareket edeceksiniz. Bu heyecan verici macera oyununda gökyüzüne kadar uzanan ve son derece tehlikeli bir dağı aşmak üzere vahşi çölleri aşmaya yönelik harekete geçeceksiniz. Yapacağınız yolculuk son derece duygusal ve zorlu olacak. 

Journey oyununda isimsiz bir karakteri yönlendirerek ve onunla gireceğiniz bu yolculuk esnasında her an gerilimi de yaşayacaksınız. Sizi zaman zaman zorlayacak olan sıcaklığın ve bununla beraber adeta ıslık çalan rüzgarın karşısında, size verilen sihirden almış olduğunuz güç ile beraber gökyüzüne kadar yükselmeye çalışacaksınız. Son derece gizemli ve macera dolu bir dünya içerisinde hayatta kalmak adına size sunulan görevleri tamamlayarak ilerlemeye çalışacaksınız. Doğa koşulları zaman zaman sizi oldukça zorlayacak düzeyde olacak. Bu sebeple kendinizi korumak için size sunulan görevleri başarı ile sonuçlandırarak oyunun sonuna kadar hayatta kalarak ilerlemeye çalışacaksınız. İçinde bulunduğunuz gizemli dünyada ister tek başınıza yolculuk yapın isterseniz de yanınızda yer alacak olan yabancı ile beraber seyahat edin. Burada önemli olan kendinize dikkat ederek size sunulan güçlendiricileri kullanarak ilerleme kat etmek olacak. Journey dünyasında macera dolu anlar yaşamak için sizde oyunu iOS cihazınıza indirebilirsiniz. 

 





PAYLAŞ