John Wick Fortnite Karakteri Oldu! - Haberler - indir.com

John Wick Fortnite Karakteri Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-17 15:32:03
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz günlerde John Wick karakterinin geleceği dosyalarda sızdırılmıştı. Bu hafta John Wick karakteri İçerik Mağazasında yerini aldı!

Geçtiğimiz günlerde oyunun kaynak kodlarındaki sızdırmalar sonucu oyuncular bu haberi çoktan duymuştu. Sadece sızdırma ve kodlar halinde olan bu bilginin ardından John Wick karakteri Fortnite İçerik Mağazasında yerini aldı.

Fortnite 9. Sezon Bomba Gibi GeliyorFortnite 9. Sezon Bomba Gibi Geliyor

John Wick karakteri sinema'dan oyuna!

John Wick, 16 Mayıs 2019 tarihinde dünyada gösterime girmesiyle birlikte, karakterin de Fortnite'a geleceği duyurulmuştu. Oyuncunun ilk filminden bugüne canlandırmaya devam ettiği Keanu Reeves ile birebir benzeyen modellemesi oyuncuları şaşırttı.

Filmdeki karakteri ile neredeyse aynı olan oyun karakteri, filmin temasına uygun tasarımıyla birlikte Fortnite İçerik Mağazasında yerini aldı. John Wick karakteri filmlerde genelde paralarıyla akıllara gelirken oyunlara da bu paralarla birlikte ekleniyor. Özel altın paralar nakit para veya kredi kartı gibi izlenebilir para biçimlerinin yanı sıra yeraltı dünyasındaki hizmetleri saklamak adına kullanılan bir tür para birimine denk düşüyor.

Oyuna eklenen gergin ve heyecanlı özel modun ödülleri de kendisi gibi özel. Başındaki ödül modunun görevlerini gerçekleştiren oyuncular, Altın Jeton sırt süsü, Tek Atış şemsiyesi, Öcü kaplaması gibi bir çok ödülün sahibi olmak için yarışacak.


İlgili uygulamalar
Fortnite Oyununda FPS Artırmanın YollarıFortnite Oyununda FPS Artırmanın Yolları
Fortnite'ta Oyuncuların Sebepsiz Yere Elenmesine Yol Açan Yeni Ölü Nokta KeşfedildiFortnite'ta Oyuncuların Sebepsiz Yere Elenmesine Yol Açan Yeni Ölü Nokta Keşfedildi

Fortnite ve John Wick: Wick'in Başındaki Ödül Fragmanı


PAYLAŞ