Joachim Behrendt Scorp'a Yatırım Yaptı - Haberler - indir.com

Joachim Behrendt Scorp'a Yatırım Yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-10 09:49:25
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Uygulama

Türkiye'de ''Yılın Melek Yatırımcısı'' ödülünü kazanan Dr. Joachim Behrendt sosyal desteklerinin yanı sıra yatırımlarına da devam ediyor. Joachim Behrendt'in son yatırımı gençleri ve üniversite kampüslerini hedefleyen video paylaşıma odaklı bir sosyal ağ olan Scorp oldu.

Türkiye'nin sahip olduğu genç nüfus ile sosyal yaklaşımlar ve ağlar için çok güzel bir pazar olduğunu söyleyen Joachim Behrendt, açıldığından bu yana dikkat çekici bir organik büyüme gerçekleştiren Scorp'un pazarında yeni bir ihtiyacı keşfettiğini söyledi. 

Scorp

Scorp; dünyanın en samimi sosyal medyası

Çok başarılı girişimcileri ve tecrübeli mentorlarıyla bu girişiminin çok başarılı olacağına inandığını söyleyen Behrendt, yakın zamanda girişimin Amerika pazarına da açılacağını ekledi.

Video paylaşımına dayalı bir sosyal ağ olan Scorp'un kurucuları arasında İzzet Zakuto, Sercan Işık, Övünç Dalkıran, Kaan Uğurlu, Ömer Erkmen yer alıyor. Bir video sözlük uygulaması olan Scorpapp bugüne kadar 300 bin kullanıcıyı geride bırakırken günde yüklenen ortalama video sayısı 30 bine çıkmış durumda. 

Scorp'un hedefi hızlı büyümeye devam etmek

Scorp'un kurucularından Sercan Işık aldıkları yatırım sonrasında Yılın Melek Yatırımcısı olan Joachim Behrendt'in de ilgisini çekmeyi başarmalarından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Scorp olarak aldıkları destekler ile  büyümeye devam edeceklerini belirtti.

Ömer Erkmen ise Scorp'u Türkiye çapında parlak, dünya çapında ise umutlu bir girişim olarak nitelendirirken yakaladığı rüzgarı avantaja çevirebilecek güçte olduğunun altını çizdi.  




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ