Jimdo-App ile Web Siteniz ve Blogunuz Cebinizde - Haberler - indir.com

Jimdo-App ile Web Siteniz ve Blogunuz Cebinizde

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Matthias, Fridtjof ve Christian isimli 3 geliştirici tarafından 2004 yılında temelleri atılan Jimdo-App uygulaması, iPhone kullanıcılarına hızlı bir şekilde cihazları üzerinden internet sayfası ve blog oluşturma imkanı tanımaktadır.

Son derece gelişmiş altyapısı ve kullanım kolaylığı ile hiç bir kod bilgisine gerek olmadan sürükle bırak yöntemini kullanarak kendinize ait web sitesi ya da blog kurabilmenizi sağlayan Jimdo, ücretsiz bir web sitesi yaratma platformudur. Platformda bulunan yüzlerce şablondan istediğinizi seçerek kişiselleştirebilmenizi de sağlayan Jimdo, ekrandaki tüm kutuları istediğiniz kadar büyütmenize, yazı tiplerini değiştirmenize ve görseller eklemenize de olanak sunuyor.

Jimdo-App indir

Avrupa ve Güney Amerika'da, iTunes'un 'Best of 2013' listesine giren ve aynı zamanda 200 binden fazla indirilme sayısına ulaşan Jimdo-App uygulaması sayesinde mobil olarak site kurabilir, düzenleyebilir ve siz hareket halindeyken bile blog yazabilirsiniz. Ayrıca uygulamaya yeni eklenen blog ve web sitesi güncelleme özelliği sayesinde uygulama üzerinden blog yazarken istediğiniz her an bu yazılarınızı yayınlama imkanına da sahip olacaksınız.

Jimdo-App'ye yeni eklenen blog özelliği ile ilgili açıklama yapan Jimdo'nun kurucu ortağı Matthias Henze; ''Amacımız sanal mağaza sahiplerinin müşterilerine daha yakın olabilecekleri bir kanal sunmak ve bu sayede daha başarılı olmalarını sağlamak. Bu nedenle blog özelliği klasik blog kullanıcılarının yanı sıra küçük ve orta ölçekli sanal mağaza sahiplerinin ihtiyaç ve imkanları da dikkate alınarak tasarlandı'' diyerek son yenilik ile beraber mobil uygulamanın bütünlük açısından geliştiğini de belirtti. 

Blog özelliğinin uygulamaya kazandırılmasıyla beraber alanının en kapsamlı uygulamalarından biri haline gelen Jimdo-App, kullanıcılardan gelen geri bildirimler doğrultusunda geliştirilmeye devam etmekle birlikte, Android sürümünün de önümüzdeki günlerde yayınlanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

Eğer sizde iPhone telefonunuz üzerinden web sitesi ya da blog'unuzu oluşturarak yönetmek istiyorsanız Jimdo-App uygulamasını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak cihazınıza indirebilir ve Jimdo-App Blog Tanıtım Videosunu izleyerek uygulamayı daha yakından tanıma fırsatına erişebilirsiniz.




Jimdo-App Tanıtım Videosu


PAYLAŞ