Jet Car Stunts 2, Ocak Ayında Yayınlanacak - Haberler - indir.com

Jet Car Stunts 2, Ocak Ayında Yayınlanacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 16:32:36
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

True Axis tarafından 2009 yılında yayınlanan Jet Car Stunts'un devam oyunu Jet Car Stunts 2'ye ait yayınlanan ekran görüntüsü ile birlikte oyunun çıkış tarihi hakkında da bilgi verildi.

Tam olarak net bir tarih açıklamayan True Axis, oyunun Ocak ayı içerisinde yayınlanarak mobil kullanıcıların beğenisine sunulacağını duyurdu. Platform yarış oyunlarının farklı bir türü olan Jet Car Stunts, yeni yayınlayacağı ikinci versiyonunda 7 farklı araç ve 3 farklı zorluk derecesi ile oyun severlerin karşısına çıkacak. Ayrıca oyunda 120 seviye'yi geçmeye çalışacak olan oyuncular bu seviyeleri 75 platform yarışı, 25 zamanlı yarış, 10 serbest yarış ve 10 yarış olarak farklı kategoriler altında oynayabilecekler. 

Android ve iOS platformlarında oynanabilen Jet Car Stunts'un ikinci versiyonu Jet Car Stunts 2'de bölüm yaratma editörünün de bulunacağını buradan oyun severlere duyurmuş olalım.

Platform yarış oyunlarını sevenler için tavsiye edebileceğimiz oyunun ilk versiyonu Jet Car Stunts'u Android kullanıcıları buraya, iOS kullanıcıları ise buraya tıklayarak cihazlarına indirebilirler. Oyuna ait ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz.





PAYLAŞ