Jet Car Stunts 2, iOS için Yayınlandı - Haberler - indir.com

Jet Car Stunts 2, iOS için Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

True Axis tarafından 2009 yılında ilk versiyonu yayınlanan Jet Car Stunts'un devam oyunu olan Jet Car Stunts 2 bugün itibari ile App Store'da yerini alarak ücretsiz bir şekilde oyunculara sunuldu.

''Jet Car Stunts 2, Ocak Ayında Yayınlanacak'' haberimiz ile ziyaretçilerimize duyurduğumuz oyun nihayet iOS kullanıcıları için yayınlandı. Çok kaliteli olmasa da tatmin edici görsellere sahip olan oyunda aynen ilk oyunda olduğu gibi hava boşluğunda yer alan pistler üzerinde uçan arabaları kullanarak farklı bir yarış deneyimi yaşayacak ve birbirinden zorlu etaplarda galip gelmeye çalışacaksınız.

Kontrolcü desteğine sahip Jet Car Stunts 2'de sanal butonlar ve jiroskop yardımı ile oyun kontrollerini yerine getirebileceğiniz gibi oyunda bulunan 120 farklı bölümde yarışacaksınız. Ayrıca oyun içerisinde 4 farklı moddan dilediğinizi seçebilir, 3 farklı zorluk seviyesinde yarışabilir ve 7 farklı araç tipinden birisini seçebilirsiniz. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunda tüm bölümleri oynamak için oyun içerisinde bulunan paketlerden satın almanız gerekmekle beraber paket fiyatları kapsanan içeriğe göre farklılık göstermektedir. 

Ayrıca bölüm editörüne de sahip olan yapımda kendinize özel oyun bölümleri yaratabilir, bu bölümleri kayıt edebilir ya da diğer oyuncular ile paylaşabilirsiniz. Ancak bunları yapabilmeniz için de oyun içi satın alma yolu ile paket satın almanız gerekmektedir. Önümüzdeki günlerde Android platformunda da yer alacak olan ve arcade türünde yarış oyunlarını seven mobil oyuncular için önerebileceğimiz Jet Car Stunts 2'yi sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilir ve iPad, iPhone ya da iPod Touch cihazınızda oynayabilirsiniz.





PAYLAŞ