JBL’den Yeni Model: Tune 225 TWS - Haberler - indir.com

JBL’den Yeni Model: Tune 225 TWS

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-13 15:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

JBL tarafından yeni geliştirilen Tune 225 TWS modeli resmen tanıtıldı. Yeni modelde özellikle güçlü ses ve yüksek pil kapasitesi oldukça dikkat çekiyor.

Kablosuz kulaklık sektörünün en önemli markalarından birisi olan JBL, yeni modeliyle piyasaya yeni bir üye daha kazandırdı. Tune 225 TWS olarak adlandırılan yeni modelde, daha gelişmiş özelliklere yer veren şirket, böylece kablosuz kulaklık almak isteyenler için en iyi deneyimi sunmayı hedefliyor. Yeni model ile ilgili yapılan basın açıklamasında yeni cihazda yer verilen tüm özellikler paylaşıldı.

Tune 225 TWS Özellikleri Neler?

Yeni modelde en çok dikkat çeken girişim, 25 saate varan pil ömrünün sunulması. Tek bir gün içerisinde herhangi bir ek şarj ihtiyacı olmadan kolay bir şekilde kablosuz kulaklığı kullanabilecek olan kullanıcılar, aynı zamanda uzun süreli kesintisiz müzik deneyimi elde edecek. Kullanımdaki tüm bu avantajlara ek olarak ses kalitesinden ödün vermeyen ve önceki modellere göre daha gelişmiş bir deneyim sunmayı başaran JBL, cihazda güçlü bass teknolojileriyle dikkat çekiyor. Özellikle yüksek sesle müzik dinlemek isteyenler için güçlü baslar ve net sesler ile kusursuz bir deneyim sunmayı hedefleyen yeni modeller, yeni bir kablosuz kulaklığa geçiş yapmak isteyenler için de piyasadaki en iyi alternatiflerden birisi durumunda. 

75 Yıllık Ses Teknolojisi Deneyimiyle Geliştirildi

Ses teknolojisi alanında 75 yıllık bir deneyime sahip JBL, bu deneyimi ile geliştirdiği yeni modelinde, özelliklere yer vermeyi başarıyor. Yeni modelde satın almadan önce 8 farklı renk seçeneğinden birisini tercih edebilecek olan kullanıcılar, bununla birlikte kutu içerisindeki adaptör ile ek bir satın almaya gerek kalmadan cihazlarını hemen kullanmaya başlayabilecek. 

Google Fast Pair olarak adlandırılan özel bir teknolojiye sahip olan kablosuz kulaklıklar, telefonlar ile eşleştirme konusunu da üstün özelliklere sahip. Pek çok kablosuz kulaklıkta olduğu gibi özel bir şekilde yapılandırılması gerekmeyen yeni modellerde kulaklıklar kutudan çıkarıldığı anda otomatik bir şekilde eşleşiyor ve böylece kullanıcılar hemen kesintisiz müzik deneyimini başlatabiliyor. Geniş mağaza desteği ile birlikte satın almak isteyenlerin kolay bir şekilde ulaşabileceği modelin, kablosuz kulaklık sektöründe ciddi bir fark yaratması bekleniyor.





PAYLAŞ