JBL Sporculara Özel Gerçek Kablosuz Kulaklığını Tanıttı - Haberler - indir.com

JBL Sporculara Özel Gerçek Kablosuz Kulaklığını Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 11:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Premium kulaklık, hoparlör ve ses sistemleri ile tanınan JBL, CES 2019 fuarı içerisinde 4 yeni kablosuz kulaklığını tanıttı. Yeni kulaklar, Endurance Peak, UA True Wireless Flash, Tune 120TWS ve Reflect Flow isimlerini taşıyor. Gerçek kablosuz kulaklar, sunduğu özelliklere göre fiyat konusunda oldukça cömert. İşte karşınızda JBL'nin "gerçek" kablosuz kulaklıkları;

Vücut sıcaklığı ile şarj olabilen saat

Suya Dayanıklı 24 Saat Pil Ömürlü JBL Boombox TanıtıldıSuya Dayanıklı 24 Saat Pil Ömürlü JBL Boombox Tanıtıldı

Sporculara Özel "Gerçek" Kablosuz Kulaklıklar

Dünyanın önde gelen hoparlör markalarından birisi olan JBL, gerçek anlamda kablosuz kulaklık arayanların dikkatini çeken ürünlerini CES 2019 fuarında tanıttı. Bu ürünler içerisinde 4 adet farklı isimlerde ve farklı donanımlara sahip kulaklıklar bulunuyor. Bu kulaklıklardan ilki JBL Endurance Peak, koşma, zıplama, dalış konularını içerisine almış. 4 saat pil ömrü sunan bu kablosuz kulaklık, TwistLock ve FlexSoft teknolojilerinin yanında, kulaklığın takılıp çıkarıldığını anlayabilen PowerHook özelliğine de sahip. IPX7 sertifikası olan kulaklık ile eller serbest bir şekilde arama modu da mümkün hale getirilmiş durumda. Bu kulaklık şu anda 120 dolarlık bir fiyat etiketinden satışa sunuldu. 

JBL şirketinin Under Armour ile çalıştığını gözler önüne seren UA True Wireless Flash modeli içerisinde, koşucu ve bisikletçiler için ekstra özellikler bulunuyor. Arama kısmına geldiğinizde müziğin sesini kısıyor ve konuşma için ayarlanan özel mikrofonu devreye sokuyor. Ayrıca dış sesi tamamen kesmiyor ve çevrede olan biteni duymanızı sağlıyor. AmbientAware teknolojisine sahip olan bu kulaklık, 5 saatlik de pil ömrü sunuyor. Şu anda bu kulaklık 170 dolarlık bir fiyat etiketine sahip bir şekilde raflarda bekliyor.

Tasarım olarak diğer modellere benzeyen JBL Tune120TWS modeli, 100 dolarlık tatmin edici bir fiyat etiketine sahip. 2019 yılının bahar ayında satışa sunulacak olan bu kulaklık, 4 saatlik bir pil ömrü sunuyor. Ayrıca 15 dakikada hızlı şarj edilebiliyor. Model içerisinde stereo arama, tek dokunuş ile Google Now ve Siri uygulamalarına bağlanma gibi özellikler sunuyor. Ayrıca ergonomik bir tasarıma sahip olan kulaklık, Pure Bass Sound özelliği ile de dikkat çekmeyi başarıyor. 100 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması da diğer dikkat çekici özellikleri içerisinde bulunuyor.


Samsung'tan kulaklık girişi için radikal karar gelebilir!Samsung'tan kulaklık girişi için radikal karar gelebilir!
Xiaomi Kablosuz Kulaklığını Tanıttı!Xiaomi Kablosuz Kulaklığını Tanıttı!
Kablosuz kulaklık seçerken nelere dikkat edilmelidir?Kablosuz kulaklık seçerken nelere dikkat edilmelidir?

PAYLAŞ