Jade de Mortal Kombat 11'deki yerini aldı - Haberler - indir.com

Jade de Mortal Kombat 11'deki yerini aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-15 11:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz günlerde Mortal Kombat 11 başarım listesinin Steam veri tabanında gün yüzüne çıkmışpek çok yeni karakter resmi duyurulardan önce sızıntı ile ortaya çıkmıştı. Ed Boon ve NetherRealm Studios cephesinin canları gerçekleşen bu olay karşısında oldukça moralleri bozulmuştu. Ancak şirket mevcut planında herhangi bir şekilde değişiklik yapmadı. Şirket tarafından gerçekleştirilen canlı yayın ile Jade karakterinin de duyurularak kendinden biraz da olsa bahsedildi.

Yılların eskitemediği bir oyun olarak karşımıza çıkan Mortal Kombat, ne olursa olsun oyun duyurulduğu anda oyun severlerin içerisinin kıpı kıpır olmasına neden olmuştu. Mortal Kombat yakın bir tarihte oyun severler ile buluşacak. The Game Awards 2018 şovunda duyurulan yeni oyun için 17 Ocak 2019 tarihinde ilk detaylarına ulaşarak sizler için haber haline getirmiştik. 23 Nisan 2019 tarihinde oyun pazarında yerini alması beklenen Mortal Kombat 11, hakkında çıkan detayları sizler ile paylaşmaya devam ediyor olacağız. Aynı zamanda bu seri için yeni karakterlerin duyurulması devam ediyor.

Mortal Kombat 11 için yeni bir karakter duyurulduMortal Kombat 11 için yeni bir karakter duyuruldu

Jade ilk olarak Mortal Kombat II’de görmüştük

Bugün ise Kombat Kast yayını ile canlı yayın gerçekleştirilerek yeni bölüm aktarıldı. Mortal Kombat 11 oyununa özel olarak gerçekleştirilen etkinlikte, Ed Boon ve geliştiricisi olan NetherRealm Studios, herkesin bildiği bir yüz olan Jade karakterinin bu yeni oyunda geri döndüğünün müjdesini herkese verdi. Oyun severler içerisinde olan Jade hayranları bu habere oldukça sevinecektir diye tahmin ediyoruz. İlk önce Mortal Kombat II oyununda bizlerin karşısına çıkan Jade karakterinin, oynanabilir oyun olduğu ilk oyun, Ultimate Mortal Kombat 3 olduğunu sizlere hatırlatalım. Bu zamana kadar oyunun pek çok bölümünde yer alan Jade, Kitana ile küçüklükten beri arkadaşlar. Zamanın büyük bir çoğunluğunda Kitana ve Mileena ile Shao Kahn’a oyuna hizmet vermeye devam etti.


Mortal Kombat 11 için ilk bilgiler verildiMortal Kombat 11 için ilk bilgiler verildi
Mortal Kombat 11 Henüz Çıkmadan İndirime GirdiMortal Kombat 11 Henüz Çıkmadan İndirime Girdi
Mortal Kombat 11 Uzun Kombolar İçerecekMortal Kombat 11 Uzun Kombolar İçerecek

PAYLAŞ