Jack Black'in yeni açtığı YouTube kanalı 5 günde 500 bin aboneye ulaştı - Haberler - indir.com

Jack Black'in yeni açtığı YouTube kanalı 5 günde 500 bin aboneye ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-27 17:25:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Sosyal Medya

Birçoğumuzun oyuncu ve müzisyen olarak tanıdığımız Jack Black, geçtiğimiz günlerde kendi YouTube kanalını kurarak hayrat kitlesine duyurdu. Jablinski Games adını verdiği kanal 5 gün gibi kısa bir sürede büyük bir popülarite yakalayarak 500 binden fazla abone sayısına ulaştı. 

Jack Black olarak tanıdığımız oyuncu ve müzisyenin aslında gerçek ismi Thomas Jacob Black. Thomas Jacob Black geçtiğimiz günlerde bir YouTube kanalı açma kararı alarak Jablinski Games ismini verdiği bir kanal açtı. Açtığı kanalda birçok içerik paylaşan Thomas Jacob Black, oyunlar, yemekler ve hayat hakkında içerikler paylaşarak abonelerini bilgilendirmeye çalışıyor. Hollywood'da rol aldığı yapımların yanı sıra arkadaşı Kyle Gass ile birlikte 1994 yılında bir rock grubu olan Tenacious D.'yi kuran Jack Black, 1991 yılından beri oyunculuk kariyerine devam ediyor. Oyunculuk kariyerinin yanında birde YouTube kanalı kurarak YouTuber'lığada el atan  Jack Black, kurduğu kanalın ulaştığı abone sayısından gayet memnun. 

Sonsuz Koşu Oyunu Gear Jack Black Hole (Video)Sonsuz Koşu Oyunu Gear Jack Black Hole (Video)

https://www.indir.com/haberler/youtube-reklamlar-icin-yeni-guncelleme

Sizde Jack Black hayranı mısınız?

Kanala her hafta video yükleyeceğinin altını çizen Jack Black, kanaldaki videoların düzenlenmesi ve diğer prodüksiyon işlemlerini oğlunun yapacağının altını çizdi. Abone sayısı her geçen dakikada artmaya devam eden Jablinki Games kanalın, şu an ki abone sayısı 678 bini geçmiş durumda. Şayet sizde Jack Black hayranı olan bir indir.com okuru iseniz Jablinki Games kanalını takip edebilirsiniz. Bu sayede hayranı olduğunuz kişiyi daha yakından takip edebilir, onun sunduğu hayat tavsiyelerinden faydalanabilrisiniz. 

 



PAYLAŞ