İzlenen videolar sürekli en üstte nasıl tutulur? - Haberler - indir.com

İzlenen videolar sürekli en üstte nasıl tutulur?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 12:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Çift monitörünüz veya ultra geniş ekranınız yoksa PC'nizde çoklu görev seçenekleri sınırlıdır. Çalışırken bir YouTube videosunu diğer yanda izlemek mevcut şartlarda daha da zorlaşacaktır. Çünkü ekranınızda yaptığınız herhangi bir şey, videonun arkada kalmasına neden olacaktır. Video ile diğer pencereyi yan yana koymak ise işleriniz kısıtlayacaktır. Bunun yerine, sizi bu korkutucu durumdan kurtaracak, Windows ve Mac sistemlerinde desteklenen Pennywise adlı uygulamayı deneyebilirsiniz.

Youtube Video İzleme Hızı Nasıl Öğrenilir?

Youtube Go ile offline video izleme imkanıYoutube Go ile offline video izleme imkanı

Pennywise ne işe yarıyor?

Pennywise ile birlikte herhangi bir videoyu kolayca üstte tutturabilirsiniz. Çalışırken, oyun oynarken, YouTube videosunu (Twitch veya ESPN dahi) izlemeniz Pennywise ile kolay olacaktır. Kurulum sonrasında Pennywise'ı ayarlamak oldukça kolaydır. Uygulamaya URL yazmanız ile birlikte Pennywise penceresinde ilgili uygulama açılacaktır. Böylece istediğiniz videoyu kolayca açarak, pencereyi ekranın istediğiniz köşesine taşıyabilirsiniz. Üstelik boyutlandırma gibi ek işlemler de yine Pennywise’de desteklenir.

Bu uygulama, özellikle video izlemeden duramayan ve çalışırken bir şeyler izlemek isteyenler için oldukça ideal. Ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabileceğiniz Pennywise uygulamasını siz de deneyebilirsiniz.




Online video izlemek hangi serviste ne kadar kota yer?Online video izlemek hangi serviste ne kadar kota yer?
Telefondan video izlemek ne kadar veri tüketir?Telefondan video izlemek ne kadar veri tüketir?

PAYLAŞ