İzci; İstanbul'un Mobil Kültür ve Tarih Uygulaması - Haberler - indir.com

İzci; İstanbul'un Mobil Kültür ve Tarih Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

8 bin 500 yıllık tarihi geçmişi olan İstanbul'un tarihine, kültürüne, anılarına ve olaylarına yani izlerine sadece bir mobil uygulama aracılığıyla daha yakından bakmak istiyorsanız; size İzci uygulamasını tavsiye ediyoruz.

Özellikle İstanbul aşıklarının favorisi olacağını düşündüğümüz ve ''İstanbul'un Mobil Kültür-Tarih Haritası'' uygulaması olarak tanımlayabileceğimiz İzci uygulaması sayesinde 3 km. yarıçapındaki çember içinde ve harita üzerinde işaretlenmiş birbirinden ilginç bilgi ve özgün bilgileri okuyabilir, izleri ortaya çıkararak İstanbul ile özel bir ilişki kurabilirsiniz.

İzci

Anonim ya da üye girişi yaparak kullanabileceğiniz İzci'de kentsel simge, tarihi eser, sinema, müzik, ünlü kişiler, coğrafi nokta, hayvanlar alemi ve utanç kütüphanesi gibi 17 farklı kütüphanede gruplanmış izler yer alıyor.

Geliştirici ekip tarafından çok sayıda kaynaktan özenle seçilen kategorilerdeki bu izlerin yanı sıra uygulamada bulunan 'İçerik Öner' bölümünden aklınıza gelen konuları ekip ile paylaşmanız da mümkün.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone ya da iPad cihazınızda kullanabileceğiniz İzci uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz. Uygulamanın Android versiyonu da önümüzdeki günlerde yayınlanacak.





PAYLAŞ