IWD Antalya 2019 Konferansı, 20 Nisan’da Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde - Haberler - indir.com

IWD Antalya 2019 Konferansı, 20 Nisan’da Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-15 18:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Etkinlik

IWD Antalya 2019 konferansı, bu sene 20 Nisan’da Akdeniz Üniversitesi Hukuk fakültesinde gerçekleştirilecek. Bu sefer Women Techmakers Antalya ekibi tarafından hazırlanan ve büyük bir heyecanla beklenen IWD konferansı, #IamRemarkable teması ile karşımıza çıkıyor. İlk defa geçen yıl gerçekleştirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan IWD Antalya 2019 konferansı Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde 20 Nisan tarihinde katılımcılarını bekliyor olacak. Katılımcılar 10 oturum ile beraber girişimcilik, yapay zeka, mobil ve UI/UX teknolojileri gibi çeşitli alanlarda kendilerini geliştirecek ve bilgi sahibi olacaklar.

IWD Antalya 2019 Konferansı 20 Nisan’da

Etkinlik kapsamında fuaye alanında çeşitli şirketler ile bir araya gelip farklı insanlar ile tanışma fırsatı da yakalanabilecek. Gün boyu sürprizler katılımcılar için bekliyor olurken etkinliğin ana sponsoru Google, altın sponsoru Piksel Akademi, Bronz sponsorlar ise Antalya Teknokent, Zingat ve San TSG olacak. Konuşmacılara baktığımız zaman ise Akdeniz Üniversitesi’nden Prof.Dr. Burcu Demirel, İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gazihan Alankuş ve Java ve Kotlin alanında uzman Hadi Tok, Flutter GDE, UX/UI alanında uzman Resul Caner Yıldırım etkinlik kapsamındaki konuşmacılardan olacak.

WTM Antalya ve GDG Antalya ekipleri tarafından düzenlenen en büyük etkinliklerden birisi IWD 2019 etkinliğine Antalya’daki tüm üniversitelerde yer alan işletme, iktisat ve mühendislik öğrencileri ile Ar-Ge firma çalışanları ile lise öğrencileri başta, tüm kadın ve erkek fark etmeden herkes ücretsiz olarak katılabilecek. Etkinliğin tam olarak saat ve mekan bilgilerini aşağıdaki etkinlik internet sitesi üzerinden detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Etkinlik kayıt ve detaylı bilgisi için https://iwd-19-antalya.firebaseapp.com web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

  • MEKAN: Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi
  • TARİH : 20 Nisan Cumartesi 2019
  • ETKİNLİK SAATİ : 08:00 Kapı Açılışı -  18:30 Çekiliş ve Kapanış




PAYLAŞ