iTunes'un Yeni Sürümü Yayınlandı - Haberler - indir.com

iTunes'un Yeni Sürümü Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Apple'ın en sevilen çoklu ortam yazılımı olan iTunes, bugün yayınlanan güncelleme ile birlikte 11.1.4 sürümüne yükseltilen yazılım kullanıcıların daha iyi bir medya oynatma ve yönetme deneyimi yaşamalarını amaçlıyor.

142 MB boyutundaki güncelleme ile birlikte kullanıcılar arşiv içerisindeyken İstek Listesi'ni görüntüleyebilecekleri gibi Arapça ve İbranice dil desteğini de güncelleme ile birlikte alabilecekler. Ayrıca çeşitli optimizasyon ve stabilite iyileştirmeleri de yine bu güncelleme paketi içerisinde yer alıyor. 

iTunes, Apple markasının en son teknolojiye sahip taşınabilir müzik aygıtı olan iPod ve iPod Touch modellerinin yanı sıra Windows ile Mac bilgisayarlarında yanı sıra iPhone, iPad ve Apple TV gibi ürünler üzerinden müzik dinlemenize, video izlenmesine, müzik arşivinin yönetilmesine ve gelişmiş özellikleri ile birlikte pek çok hizmeti de kullanıcılarına sunan bir medya oynatma ve yönetme yazılımıdır.

iTunes'un yayınlanan yeni güncelleme paketini hem Windows hem de Mac sistemler için sitemiz üzerinden ya da iTunes indirme sayfası üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ