iTunes iPhone'dan Samsung Galaxy Note 8'e müzik nasıl aktarılır? - Haberler - indir.com

iTunes iPhone'dan Samsung Galaxy Note 8'e müzik nasıl aktarılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-21 13:01:03
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

iPhone' unuzdaki verileri Galaxy Note 8 cihazına aktarma yollarını sizler için araştırdık.

Teknoloji devi Apple , kendine has işletim sistemi ve uygulamaları ile tüm Android dünyasına tek başına kafa tutuyor. Ancak bu durum Android telefon modelleri ile iPhone cihazlar arasında bazı işlemlerin gerçekleşmesini engelleyebiliyor. Bu durum bazı kullanıcıların canını sıkabiliyor. Özellikle iPhone cihazlardan büyük ekranlı Samsung Galaxy Note 8' e geçen kullanıcılar iTunes' deki müziklerini aktarmakta zorlanabilirler. Ancak birçok yolla verilerinizi Note 8' e aktarabilirsiniz.

1- iTunes' u Google Play Müzik' e Aktarma

Söz konusu yöntemi gerçekleştirerek Wİ-Fi üzerinden oldukça hızlı şekilde dosya aktarımı gerçekleştirebilirsiniz. Google Play Müzik ile 50.000 adet şarkıyı ücretsiz olarak saklayabilmeniz mümkün.

Bir bilgisayar ile web tarayıcısını açın. Ardından Google Play Müzik' e girin. Sol üst kısımda yer alan alt alta üç çizgi görünümlü simgeye tıklayın. Bu işlemin ardından Müzik Yöneticisi bilgisayarınıza inecektir. Ardından Gmail hesabınıza giriş yapın ve Müzik Yöneticisini yükleme işlemini tamamlayın. Daha sonra karşınıza çıkan talimatları izleyerek yükleme işlemini tamamlayabilirsiniz. Yükleme ayarlarını kontrol etmek isterseniz Ayarlar > Tercihler kısmına girerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

2- SmartSwitch ile aktarım

Samsung için üretilmiş olan bu program sayesinde bilgisayarlar üzerinden veri aktarımı sağlayabilmeniz mümkün. Bunun için öncelikle Samsung  SmartSwitch' i indirin ve aktarım için USB kablosu üzerinden bağlantı işlemini tamamlayın.

iPhone Lightning kablosunu iPhone model cihaza ve USB ucunu da Note 8' in kutusundan çıkan Samsung dongle' ına bağlayarak bağlantı işlemini gerçekleştirin. Ardından karşınıza çıkan ekranda yer alan talimatları uygulayarak aktarım işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

3-Sürükle Bırak ile aktarım

Manuel olarak gerçekleştirebileceğiniz bu işlem ile sürükle bırak , kopyala yapıştır yolu ile müziklerinizi Note 8' e kopyalayabilmeniz mümkün.  Öncelikle Note8' inizi bilgisayarınıza bağlayın ve verilerinizi Note 8' e yapıştırın.





PAYLAŞ