iTunes ağ ve iletişim hataları - Haberler - indir.com

iTunes ağ ve iletişim hataları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-05 03:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Apple şirketi dünyada ve ülkemizde sattığı cihazlar ile dünyanın  en iyi şirketleri arasında yer alıyor. Her sene güncellenen yeni modelleri ile hayranları tarafından merakla beklenen telefon yeni modelleri ile karşımıza çıkıyor.

iPhone ve iPad alan kullanıcılar cihazlarını iTunes üzerinden kullanırken bazı hata kodları ile karşılaşabiliyorlar. Bu hata kodları bazen 1638, 17, 3014 gibi sayısal değerler ile ifade ediliyor ve kullanıcılar için anlamsız bir hale geliyor. Bu hata kodları çıktığında kullanıcılar her ne kadar ne tür bir sıkıntı olduğunu anlamasalar da uygulama açısından bir sorun olduğunu gösteriyor. Ancak kullanıcılar hata anlamsız olan hata kodlarını anlayamadıkları için hatanın kaynağının ne olduğu konusunda bir fikir sahibi olamıyorlar. Bu sebeple kullanıcılar cihazlarında gerçekleşen hatalar için çözüm noktasında herhangi bir işlem gerçekleştiremiyorlar. Apple firmasının sitesine giren kullanıcılar bu hata kodlarını bulma konusunda sıkıntılarla karşılaşıyorlar. Bu hata kodlarını sizler için araştırdık.

İOS işletim sistemine sahip cihazlarda geri yüklemek istediğiniz zaman sık sık karşılaşılmasa da işlemin öncesinde veya sonrasında çeşitli hatalar karşımıza çıkabiliyor. Bu hatalar kullanıcılar açısından nadir karşılaşıldığı için çözüm önerilerine ulaşmak bir hayli zorlaşıyor.

iTunes ağ ve iletişim hata kodları

İphone ve iPad cihazlarda İOS işletim sistemini yeniden yüklemek için iTunes uygulaması Apple sunucularına bağlanmakta. Bu işlem sırasında bazı cihazlar 17, 1638 , 3014 ,3195, 3000, 3002, 3004, 3013, 3014, 3015, 3200 hata kodlarını alıyorlar. Bu hata kodlarını alıyorsanız ağ sıkıntınız var demektir.

Bu tarz sorunlarla karşılaşıyorsanız ilk olarak ağ bağlantınızı kontrol edin bu aşamadan sonra aşağıdaki durumların olup olmadığını kontrol edin :

  • Apple sunucunuzun aktif olup olmadığına bakın.
  • Yüklemiş olduğunuz İOS sürümünün güncel olup olmadığını kontrol edin.
  • Apple firmasının yüklemiş olduğunuz sürümde imzasının olup olmadığına bakın.
  • Yazılım çakışması olup olmadığını kontrol edin.

Farklı bir bilgisayardan ve farklı bir internet ağı üzerinden tekrar d





PAYLAŞ