İtfaiye Simülasyonu RESCUE Heroes in Action Yayınlandı! - Haberler - indir.com

İtfaiye Simülasyonu RESCUE Heroes in Action Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-22 11:52:55
Editör : Mustafa Çomak
Kategori : Oyun

Acil çağrılara cevap vererek itfaiye görevlerini gerçekleştirme mantığında olan, grafiksel özellikleri ile göz dolduran RESCUE Heroes in Action mobil platformlar'da kullanıcıların kullanımına sunuldu.

Bilgisayar dünyasının beğenilen oyunlarından RESCUE: Everyday Heroes, simülasyon ve stratejiyi bir araya getirdiği RESCUE 2015 yılının başından bu yana mobil platformlarda varlığını sürdürmektedir.

Oyun itfaiye ekibi olarak yangınlara müdahale simülasyonunu temel alıyor. Bir uçağın acilen inmesi, gaz patlaması, araba kazası ve petrol rafinerisinde meydana gelen bir yangın gibi pek çok gerçekçi itfaiye senaryoları içerisinde en stratejik müdahaleyi yaparak çözüme ulaşmanız gerekiyor, ücretli seçenekler ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştur.

Kişisel olarak yönetimi kullanıcılara sunan oyun, ekip lideri olarak ekip oluşturmanızı ve farklı güçleri bulunan karakterleri ekip içerisine alırken temel bilgiler ile hareket etmeniz ve mükemmel bir ekip ile puanları toplamanız gerekecek olan bir oyundur. Oyunda olaylara müdahale yanında araç kullanma, yaralılara yardım gibi ek görevler de bulunuyor.

Daha büyük tanklar, iyileştirilmiş su ile söndürme gücü, arttırılmış motor performansı, daha uzun hortum, daha dayanıklı elbiseler ve daha fazla yangın söndürme kapasitesi gibi yükseltmelerin kilidini açarak ekibin gücünü oluşan ihtiyaca göre artırabiliyorsunuz.

Yüksek çözünürlüklü grafikleri ile dikkat çeken oyun, simülasyon mantığının en iyi şekilde oluşumu ile dokunmatik kontroller açısından da başarılı bir oyundur. Android, İos ve Windows phone gibi farklı işletim sistemlerinde oynanması mümkün olup, 6 TL ile 8 TL arası farklı fiyat politikalarına sahiptir.





PAYLAŞ