ISTSEC Bilgi Güvenliği Konferansı - Haberler - indir.com

ISTSEC Bilgi Güvenliği Konferansı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Ülkemizde eksikliği hissedilen, ürün ve teknolojiden bağımsız olarak çözüme odaklanmış güvenlik anlayışına katkıda bulunmak maksadıysa her yıl düzenli olarak organize edilen Bilgi Güvenliği Konferansı IstSec, bu yıl 22 Ekim 2013 Salı günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde düzenlenecek.

Alanında ihtisas sahibi bir çok bilgi güvenliği uzmanı ve BT güvenliği meraklısının buluşacağı etkinliğin bu yılki ana konusu "Caydırı Güç Olarak Siber Güvenlik". Güvenlik konusu ile ilgilenen kişilerin kaçırmaması gerektiğini düşündüğümüz bu etkinliğe, indir.com olarak biz de tanıtım sponsoru olduk.

Konferans Programı:

İstSec 2013'de farklı konularda 15 farklı uzman yer alacaktır. Konferans boyunca sanallaştırma güvenliği, bulut bilişim güvenliği, siber istihbarat toplama yöntemleri, adli bilişim analizi, mobil telefon güvenliği, yeni nesil tehditler ve çözüm önerileri, yeni nesil hacking yöntemleri,  siber tehditler ve Türkiye'nin siber güvenlik yol haritası ve  APT(Advanced Persistent Threat) gibi konular detaylıca irdelenerek katılımcıların bilgi sahibi olması sağlanacaktır.

Konferans programına http://www.istsec.org/program/ adresinden ulaşılabilir.

Katılım & Kayıt:

Konferansa katılım ücretsiz olup kayıt yaptırılması gerekmektedir. http://istsec.eventbrite.com/ adresinden kayıt işlemi tamamlanabilir.

İletişim:

Konferansla ilgili tüm geri bildirimler için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Ulaşım:

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü
Çırağan Caddesi Osmanpaşa Mektebi Sokak No: 4 - 6
34353 Beşiktaş, İSTANBUL / TÜRKİYE

İstSec'13 Bilgi Güvenliği Konferansı'nda biz de olacağız, orada görüşmek üzere!





PAYLAŞ