İstenmeyen Çağrılar Ve Mesajlar İçin En İyi Uygulamalar - Haberler - indir.com

İstenmeyen Çağrılar Ve Mesajlar İçin En İyi Uygulamalar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-29 02:22:56
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

 

Android akıllı cihazınızda sürekli olarak istenmeyen bildirim veya arama alıyorsanız sizler için listelediğimiz uygulamalara göz atabilirsiniz. Birçok kötü amaçlı insanlar sizleri arayarak rahatsız ediyor veya gereksiz reklam mesajları atıyor ise bunun önüne geçme zamanı geldi demektir. Yapacağınız şey aşağıdaki uygulamalardan birisini kurup sizi rahatsız eden kişiyi listeye eklemek olacaktır. Eğer diyorsanız ki bu özellik artık her cihazda var buna ne gerek vardı ? Hemen yanıtlayalım Android cihazlarda sadecekendisi ile gelen rehberdeki çağrıları engelleme modülü bulunmaktadır ancak bu uygulamalar ile sadece kişi değil belli kriterler belirlediğiniz zaman o kriterlerdeki mesajları direk siliyor size hissettirmiyor bile. İşte O Uygulamalar;

 

Calls Blacklist

Hafif ve kullanışlı bir alt yapıya sahip olan uygulama sadece 1 tık ile aramaları engelleyebiliyor bu sayede tüm gereksiz aramalardan kurtulabiliyorsunuz.

 

Call Blocker Free

NQ Mobile Security tarafından geliştirilen çağrı ve sms engelleme uygulaması sayesinde çok daha kolay bir şekilde sahte aramaları engelleyebilirsiniz. Uygulama boyutu oldukça küçük ve minimalist bir tasarıma sahip olan uygulama çok kullanışlıdır.

Truecaller

Aslında herkes tarafından bilinen bu uygulama sayesinde tüm spam aramalarından ve mesajlarında kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz. 





PAYLAŞ