İşte Yeni Zeiss Kameralı Nokia 7.1 Plus Tanıtıldı - Haberler - indir.com

İşte Yeni Zeiss Kameralı Nokia 7.1 Plus Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-16 19:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

HDM Global’ın bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden yeni modeli Nokia 7.1 Plus nihayet tanıtıldı. Şirketin orta-üst segment kategoride yer alan bu yeni modeline dair sızıntıları aktarmaya devam ederken cihazın nihayet resmi olarak tanıtımı gerçekleştirildi. Hanesinde Snapdragon 710 işlemci ve Zeiss çift arka kamera gibi detaylar ile gelen bu model dikkat çekici özelliklere ve şık bir tasarıma sahip durumda. Tüm sızıntılar ve söylentiler sonrasında model nihayet kesinleşirken Çin’de gerçekleşen lansman ile beraber yeni global Pazar adı Nokia 7.1 Plus modeli tanıtılmış oldu. HDR video desteği ve 6.18 inç Full HD+ bir ekran gibi detaylara sahip olan model tasarım noktasında ise çentikli anlayışını sürdürüyor.

Nokia 7.1 Plus Resmi Olarak Tanıtıldı

Nokia 9'a dair yeni detaylar öğrenildiNokia 9'a dair yeni detaylar öğrenildi

Orta segment işlemci serisi tercih edilen modelde Qualcomm mimarili Snapdragon 710 işlemcisini görüyoruz. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile gelen cihaz oldukça doyurucu özelliklere sahip durumda. Kutu içinden Android Oreo işletim sistemine sahip olarak çıkış yapan modelin ayrıca Android Pie işletim sistemi güncellemesi alacağı da ifade ediliyor. Arka yüzeyde ise Zeiss çift kamerayı görürken model cam bir yüzeye sahip durumda geliyor. iPhone Xs modellerine göre daha küçük bir çentik alanı sunan bu modelin çerçeve kalınlığı ise oldukça ince olarak ayarlanmış durumda.

Nokia 7.1 Plus (X7) Özellikler

  • 6.18 inç Full HD+ ekran
  • Snapdragon 710 işlemci, Adreno 616  GPU
  • 4GB, 6GB RAM / 64GB, 128GB depolama
  • 12MP+13MP çift arka kamera
  • 20MP ön kamera
  • Android 8.1 Oreo işletim sistemi
  • Hızlı şarj destekli 3500mAh batarya

Bu yeni Nokia 7.1 Plus modelini siyah, gümüş, kırmızı ve mavi renk seçenekleri ile göreceğiz. Cihazın 4 GB RAM 64 GB depolamalı modeli 250 dolar, 6 GB RAM 64 GB depolamalı model 290 dolar ve 6 GB RAM 128 GB depolamalı modelini ise 365 dolar fiyat etiketleri ile göreceğiz. Cihazın henüz net satış tarihi belli olmazken modelin ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Ancak yüksek bir ihtimalle model Türkiye’de de satışta olacaktır.


Nokia 7.1 Özellikleri Ortaya ÇıktıNokia 7.1 Özellikleri Ortaya Çıktı
Nokia 7.1 Tanıtıldı!Nokia 7.1 Tanıtıldı!
Nokia'dan kullanıclarına Android Pie müjdesiNokia'dan kullanıclarına Android Pie müjdesi

PAYLAŞ