İşte yeni Windows'un geleceği tarih belli oldu - Haberler - indir.com

İşte yeni Windows'un geleceği tarih belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-04 09:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Uzun bir süredir kullanıcılar tarafından beklenen yeni Windows sürümü hakkında Microsoft, paylaşmış olduğu bir duyuru ile yeni nesil işletim sisteminin tanıtılacağı günü açıkladı. Yeni nesil olarak ifade edilen bu yeni Windows, 24 Haziran TSİ 18.00’da resmi olarak tanıtılacak. Geçtiğimiz hafta Microsoft CEO’su, tüm bilgisayar kullanıcılarını heyecanlandıran bir açıklama gerçekleştirmişti. CEO Satya Nadella, geliştirici konferansının açılış konuşmasında yeni nesil bir Windows işletim sistemini çok yakında tanıtacaklarını açıklamıştı. Bu sözler ile beraber yeni nesil Windows, son 10 yılın en önemli Windows güncellemelerinden birisi olacak.

Satya Nadella, açıklamasında herhangi bir tarih vermezken, CEO’nun yakında ifadesi ise birkaç hafta olarak düşünülüyordu. Beklenen tarih doğru çıktı ve Microsoft, yeni nesil Windows işletim sistemini ne zaman tanıtacağını paylaştığı bir duyuru ile açıklamış oldu.

Windows 10 tasarımı tamamen değişebilirWindows 10 tasarımı tamamen değişebilir

Yeni Windows, 24 Haziran’da geliyor

Microsoft’un bugüne kadar Sun Valley kod adı ile duyulan yeni nesil Windows’yun 24 Haziran’da Windows’a özel bir etkinlikte tanıtılacağını duyurdu. Yeni nesil Windows’un tanıtılacağı etkinlikte hem Microsoft CEO’su Satya Nadella hem de Baş Ürün sorumlusu Panos Panay sunumda yer alacak. Etkinlik ülkemiz saati ile ise 18.00’da gerçekleştirilecek. Yeni işletim sistemine dair henüz çok fazla bilgi yer almazken, beklentilere göre Microsoft’un bu yeni sürümünde görsel iyileştirmeler yapması ve kullanıcı arayüzünde önemli yenilikler ile gelmesi bekleniyor.

Diğer yandan Microsoft, geçtiğimiz günlerde uzun bir süre iptal edeceği Windows 10X işletim sistemi hakkında iptal edildiğini ifade etmişti.  


Microsoft, Windows için büyük bir güncelleme geleceğini duyurduMicrosoft, Windows için büyük bir güncelleme geleceğini duyurdu
Samsung telefonlar Windows bilgisayarlarda artık daha da kullanılabilirSamsung telefonlar Windows bilgisayarlarda artık daha da kullanılabilir

PAYLAŞ