İşte tüm detayları ile Samsung Galaxy Fold - Haberler - indir.com

İşte tüm detayları ile Samsung Galaxy Fold

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-21 11:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Samsung tarafından yapılan tanıtım ile birlikte uzun zamandan beri konuşulan akıllı ve kapaklı yeni telefon modeli resmen görücüye çıkarıldı. İşte çok konuşulan model ile ilgili detaylar ve teknik özellikler. 

Samsung Galaxy Fold için beklenmedik gelişme!

Samsung Galaxy Fold Hakkında Önemli GelişmeSamsung Galaxy Fold Hakkında Önemli Gelişme

Samsung tarafından kapaklı telefon modeli üzerinde uzun zamandan beri çalışıldığı bilinirken marka tarafından bu konuda çok fazla açıklama yapılmıyordu. Fakat geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen özel bir tanıtım ile birlikte katlanabilir bir ekranı bulunan telefon, resmen görülmüş oldu.

Samsung'un yni cihazı çok işlevli

Video izlemek, oyun oynamak gibi pek çok farklı işlevin aynı anda yapılmasını sağlayan yeni telefon sonsuz ekranı ile de dikkat çekiyor. Tablet ve telefonun birleşimi olarak düşünülebilecek yeni cihaz ilk olarak 2011 yılında görücüye çıkarılmıştı. Fakat aradan geçen uzun bir sürenin ardından çok daha değiştirildiği ve geliştirildiği görülen yeni model, yeni menteşe ve tasarımıyla dikkat çekiyor.

Açılır kapanır bir şekilde tasarlanan ve bunun için özel bir menteşe sistemini geliştirildiği cihaz böylece pratik bir kullanıma sahip olduğu gibi aynı zamanda kullanım sırasında sorunsuz bir şekilde işlem görüyor. Tasarıma bakıldığında ise parmak izi okuyucusu gibi pek çok farklı güvenlik özelliklerinin bulunduğu cihazda elde tutuş da rahat. Çift pilin eşit bir şekilde kullanılması ve ağırlığın dengelenmesi elde tutuşu kolaylaştırıyor. Telefon ile ilgili yapılan açıklamalarda cihazın 2019'un 2. çeyreği itibariyle Türkiye pazarında yer alacağı konuşuluyor. Fakat cihazın ne kadara satılacağı henüz bilinmiyor. Telefonun resmi satış fiyatı da Samsung tarafından henüz açıklanmamış durumda.

Samsung Galaxy Fold teknik özellikleri neler?

Samsung'un yeni ürünün teknik özellikleri ise şöyle;

Ekran: Ana ekran: 7.3” QXGA+ Dinamik AMOLED (4.2:3) / Kapak ekranı: 4.6” HD+ Super AMOLED (21:9)

Kamera: Kapak Kamerası 10MP (2PD), F2.2 / Arka Kamera Ultra Geniş Açı: 16MP, F2.2 / Ön Kamera Geniş Açı: 10MP (2PD) F2.2

İşlemci: 7nm 64-bit Sekiz çekirdekli işlemci

Bellek/Depolama: 12GB RAM(LPDDR4x), 512GB (UFS3.0)

Pil: 4,380mAh (tipik)*

İşletim Sistemi: Android 9.0 (Pie) 

Samsung'un Gelecek Nesillerde Kullanması Düşünülen Tasarımı



PAYLAŞ