İşte Samsung Galaxy X'in çıkış tarihi - Haberler - indir.com

İşte Samsung Galaxy X'in çıkış tarihi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-12 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un ilk katlanabilir ekrana sahip telefonu olması beklenen Galaxy X cihazından yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde basın görselleri ortaya çıkan Samsung'un Galaxy X cihazı patentlerine göre cihazın bazı detayları ortaya çıktı. Gelen ilk iddialara göre Samsung Galaxy X cihazının bu sene piyasaya giriş yapması bekleniyor. Üretici kaynaktan gelen bilgilere göre katlanabilir bu yeni OLED panellerin Eylül ayında üretime başlanacağı belirtiliyor.

Kasım ayında ise Galaxy X donanımları bir araya getirilecek ve cihaz yavaş yavaş şekillenmeye başlayacak. Bazı kaynaklara göre ise katlanabilir bu yeni akıllı telefon modelinin Aralık ayında satış raflarında olacağıda iddia edilenler arasında bulunuyor. Galaxy X cihazında esnek bir ekranın bulunacağı ve bu ürünün tıpkı bir kitap gibi katlanacağı düşünülüyor. Bu noktada ise 7.3 inçlik bir büyüklüğü ile Galaxy X cihazı dikkat çekecek ve katlandığı boyutu ise yarıya düşecek.

Bir kitap gibi açılarak tam boyuta geldiğinde ise tablet özelliklerine sahip olacak. Model hakkında şuan için ortaya çıkan bilgiler bundan ibadet olurken modele dair yeni bilgiler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ